Αγγλία

Δεν θα ρισκάρει με Ρούνεϊ ο Χότζον

Την πρόθεσή του να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του Γουέιν Ρούνεί στο φιλικό με τη Σκωτία, εξέφρασε ο Ρόι Χότζον, σε περίπτωση που ο Άγγλος επιθετικός δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Παρά το γεγονός πως, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους πρωταθλητές Αγγλίας, ο Ρούνεϊ υποφέρει από ένα τραυματισμό στο ώμο, ο εκλέκτορας των «τριών λιονταριών» τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με την Σκωτία την ερχόμενη Τετάρτη (14/8), στα… γενέθλια για τα 150 χρόνια ζωής της FA.

Ο Χότζον ωστόσο φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

«Η επιλογή του θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στη σχέση μου με τον Μόγιες, ωστόσο δεν έχουν υπάρξει ποτέ προβλήματα. Δεν έχω έρθει σε επαφή με τους παίκτες μου το τελευταίο τρίμηνο, μετά το ματς με τη Βραζιλία και είναι σημαντικό να τους έχω όλους κοντά μου.

Και ακόμα και αν κάποιοι δεν μπορούν να αγωνιστούν σε όλο το παιχνίδι, η σε μέρος αυτού, είναι σημαντικό να βρίσκονται μαζί μας, διότι είμαστε ομάδα.

Θα εξετάσουμε σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης. Αν διαπιστώσουμε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, προφανώς δεν θα πάρει μέρος στο παιχνίδι. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα θα ήταν να επιστρέψει στο σύλλογό του τραυματίας και αυτό ισχύει για όλους του ποδοσφαιριστές» ήταν τα λόγια του Χότζον.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Ρούνεϊ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Σκωτία.

Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x