Γιώργος Ζαχαριάδης

Δίκιο έχει ο Στέλιος ο Μαλεζάς, αλλά…

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που είχε Χαρίση-Μαλεζά, ένα χέρι -εκτός περιοχής- τον αφελέστατο Ίβιτς που συνεχίζει να βάζει τον Ενρίκε.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Η εικόνα που εκθέτει τους πρωταγωνιστές ενός Κυπελλούχου και την εξυγίανση, που κρύβει τις αδυναμίες της καλύτερης ομάδας του φετινού πρωταθλήματος. Η εικόνα του Χάρη Χαρίση, που όποιος τον είδε χθες θα έχει στείλει μήνυμα στον Ίβιτς και θα του λέει: «Ρε άμπαλε, πού τον είχες αυτόν τον παίκτη και μας έχεις πρήξει με τον Τσίμιροτ;» Η εικόνα του πιο τίμιου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που έπαιζε μόνο στις προπονήσεις και εμφανιζόταν σε αγώνες εφόσον είχαν τραυματιστεί και οι… φυσιοθεραπευτές.

Η εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που δεν χρειάζεται να καταλάβεις περισσότερα για να του δώσεις χώρο και χρόνο και να μη φτάσεις δύο στροφές πριν το τέλος για να του εμπιστευθείς το κέντρο, να το κάνει δικό του και να λέμε σήμερα, «αν δεν ήταν αυτός, τότε η ΑΕΚ θα είχε τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι». Δεν φτάνει, βέβαια, αυτό. Λες, επίσης, «δεν κέρδισες με το Χαρίση στην ενδεκάδα». Έλα όμως που δεν υπάρχει συμπαραστάτης και ο ΠΑΟΚ… κρύφτηκε πίσω από το χέρι του Κολοβέτσιου, για να πει ότι υπάρχει δόλος ή κάτι τέτοιο…

Δίκιο έχει και φωνάζει ο Μαλεζάς. Το είδε όλη η Ελλάδα. Τη χερούκλα του Κολοβέτσιου, που ήταν ίδια με του Κρέσπο, δεν την έδωσε ποτέ ο Θάνος. Αλλά τι να περιμένεις… Δεν περιμένεις τίποτε και αν σήμερα είχαμε την εικόνα του πρωταθλήματος με τη διαιτησία σε… επανεκκίνηση ή κάτι τέτοιο, μην τρελαθούμε… Από όποια γωνία κι αν το δούμε, θα το σιχαθούμε περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη περίοδο. Όχι ότι ο ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε απολαμβάνοντας… δικαιοσύνη. Ε, όχι δα.

Κλείνω εδώ. Κλείνω με εκείνη την… τελική στο δεύτερο μέρος, του ΠΑΟΚ που ακόμη και τώρα, ώρες μετά το παιχνίδι, δεν μπορώ να τη θυμηθώ. Μήπως ήταν εικονική πραγματικότητα. Όπως και ο ΠΑΟΚ. Ξεκινούσε από τον Μαλεζά και σταματούσε στον Χαρίση. Οι πιο τίμιοι ποδοσφαιριστές που δεν είναι βέβαιο ότι θα παίζουν το χρόνου στην ομάδα. Κι αν είναι βέβαιο ότι θα αποκτηθούν παίκτες- πρωταθλητές για να σηκώσουν τίτλους, να πάνε στην ευχή της Παναγιάς. Αν είναι να έχουμε μια από τα ίδια με τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, μην το κουνήσουν ρούπι.

Υ.Γ.: Ντροπή που βάζετε και πάλι τον Ενρίκε και τα κάνει όλα άνω κάτω. Ούτε χρήσιμος δείχνει για να αλλάξει τη ροή του αγώνα, επιπροσθέτως δημιουργεί προβλήματα και χθες γλίτωσε την αποβολή, επειδή δεν τον πήρανε χαμπάρι που κτυπά αντίπαλο. Για μια ακόμη φορά, φαίνεται ότι κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τον συνετίσει, να του εξηγήσει ότι οι ψευτοτσαμπουκάδες θα αφήσουν την ομάδα με δέκα. Μην τον βάζετε αν δεν σιγουρευτείτε ότι είναι καλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x