Stoiximan Super League

Δυο γκολ και μια… γκολάρα!

Εντός κι εκτός γηπέδου σκόραρε ο Ολυμπιακός! Αφού πέτυχαν δύο γκολ μέχρι το 18’ και καθάρισαν 2-0 τον Πανιώνιο, οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν ακόμη περισσότερο την ανακοίνωση της παραμονής του Ρομπέρτο.

Στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" σήμερα δεν σκόραραν μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού! Αυτοί φρόντισαν με δύο γρήγορα γκολ να "καθαρίσουν" με 2-0 το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά το καλύτερο γκολ, το πέτυχε η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Προς το τέλος της αναμέτρησης οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν -από τα μεγάφωνα του γηπέδου- την απόκτηση του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2018!

Με την ανακοίνωση αυτή, ο Ισπανός πορτιέρο έκλεψε τη δόξα από τους σκόρερ Σάμαρη και Σέποβιτς, τον Πέρες που έκανε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, αλλά και τον Μαρκάνο που επανεμφανίστηκε με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ό,τι δεν είχε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός το είχε σε αυτό με τον Πανιώνιο! Την καλή τελική… στις ευκαιρίες που δημιούργησε!

Έτσι με βρέθηκε πολύ σύντομα να προηγείται στο σκορ και μάλιστα, και μια τέτοια διαφορά τερμάτων η οποία να αποτελεί και… ασφάλεια για τη συνέχεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό χωρίς –μάλιστα- μέχρι τότε να έχουν απειλήσει την άμυνα του Πανιωνίου.

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, σε εξαιρετική θέση για απευθείας εκτέλεση. Αυτή την ανέλαβε ο Σάμαρης, ο οποίος με ένα εξαιρετικό χτύπημα έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Πανιώνιου κάνοντας το 1-0.

Το τέρμα αυτό ανέβασε ψυχολογικά τους ερυθρόλευκους οι οποίοι ήθελαν ένα γρήγορο γκολ για να σπάσουν την κακοδαιμονία που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια .

Στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Μίτσελ κυκλοφόρησαν την μπάλα αρκετά αλλά αντιμετώπισαν δυσκολίες για να σπάσουν την άμυνα του Πανιωνίου από τον άξονα. Έτσι η λύση δόθηκε από το άκρο…

Σαλίνο και Κάμπελ συνεργάζονταν αρκετά καλά από την πτέρυγα αυτή. Από μια καλή συνεργασία προήρθε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Πειραιά.

Στο 18ο λεπτό ο Κάμπελ έβγαλε πολύ όμορφα την σέντρα. Στη μεγάλη περιοχή βρέθηκαν τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά σε καλύτερη θέση ήταν ο Σέποβιτς ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0!

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να προσπαθεί από τα άκρα να διασπάσει την άμυνα αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους. Ο Μίτσελ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Πέρες και Τσόρι αντί των Ολαϊτάν και Σέποβιτς με τον Σαβιόλα να μετατίθεται σε θέση… φουνταριστού

Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα και να χάνουν ευκαιρίες για να πετύχουν το τρίτο τέρμα τους.

Σε αυτό όμως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Πανιώνιος βελτιώθηκε επιθετικά και οι παίκτες του σκέφθηκαν λιγότερο την άμυνα. Είχαν κάποιες καλές στιγμές με καλύτερη αυτή στο 72ο λεπτό του αγώνα.

Ο Αραβίδης βρέθηκε… φάτσα με τον Ρομπέρτο αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Οι κυανέρυθροι είχαν άλλη μια καλή στιγμή για να σκοράρουν. Στο 79ο λεπτό ο Μητρόπουλος έπιασε ένα πολύ δυνατό βολέ αρκετά μακριά από την εστία του Ρομπέρτο με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Ρομπέρτο.



Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Σάμαρης (69' Πελέ), Εντινγκά, Ολαϊτάν (52' Πέρες), Κάμπελ, Στσέποβιτς (59' Ντομίνγκες), Σαβιόλα.

Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Ιμπαγάσα, Πελέ, Παπάζογλου, Μασάντο, Ντομίνγκες, Πέρες.

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Μπούζας (77' Σταυροθανασόπουλος), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Λάσνικ (46' Κολοβός), Ζαχαράκης, Πάνος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Γιάννου (63' Ντούνης).

Αναπληρωματικοί: Ανέστης, Κούρντι, Κολοβός, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης, Παντίδος, Κωτσαλάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x