Stoiximan Super League

Ξύλο και διακοπή στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας!

Επεισοδιακό ήταν το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας! Λογομαχία Μαρινάκη-Αλαφούζου. Χτύπησαν τον Κωνσταντίνου! Τι ειπώθηκε μετά την διακοπή της συνεδρίασης.

UPDATE 20:20: Μετά τα όσα έγιναν στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται σοβαρά την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου!

Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου επρόκειτο να πέσει στο τραπέζι και το θέμα της βίας αλλά και η επικείμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για την λήψη μέτρων.

Λίγο μετά τις 16:30 κι αφού επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Μαρινάκη-Αλαφούζο, με απίστευτους διαλόγους και επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου η συνεδρίαση διακόπηκε. Πρώτος αποχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και στην συνέχεια οι εκπρόσωποι και των υπόλοιπων ΠΑΕ.

«Θύμισε Βιετνάμ», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που μας μετέφερε άνθρωπος που ήταν παρών.

Διαβάστε εδώ όσα υποστηρίζουν για τον θέμα στον Παναθηναϊκό. Κάντε κλικ εδώ για τα όσα λέει ο Ολυμπιακός.

«Μου πέταξε ένα ποτήρι νερό ο Μαρινάκης. Μπήκε μπράβος του και χτύπησε τον Κωνσταντίνου», κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Μετά τα όσα έγιναν οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν νομικά εναντίον του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Κώστα Καραπαπά, αλλά και του άνδρα της προσωπικής συνοδείας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χτύπησε τον αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού».

«Αυτό που θα ζητήσω από την Πολιτεία θα είναι πέρα από τις ποινές στις ομάδες που θα πρέπει να είναι πολύ βαριές, ποινές θα πρέπει να υπάρχουν και σε επίπεδο φυσικών προσώπων», επισήμανε μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Στο σκηνικό έντασης που επικράτησε στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, αλλά και στο θέμα του ΟΦΗ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς. «Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x