Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Εφιαλτική» βραδιά για ιδιωτικά λόγω Εθνικής!

Η αυριανή (14/6) βραδιά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, για τα ιδιωτικά κανάλια ελεύθερης εμβέλειας και ο λόγος δεν είναι άλλος απ' τη μετάδοση (ΝΕΡΙΤ) του πρώτου αγώνα της Εθνικής μας στο Μουντιάλ.

Η μετάδοση του αγώνα (19.00 από ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και ΝΕΡΙΤ HD) κόντρα στην Κολομβία, η οποία θα γίνει σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου αναμένεται να κάνει τηλεθεάσεις (στην διάρκεια του 90λεπτου) που αν βοηθήσει λίγο και η εξέλιξη του (για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα) θα είναι οι υψηλότερες (ως τώρα) για το 2014.

Θυμίζουμε πως η τελευταία υψηλότερη τηλεθέαση που καταγράφηκε σε αθλητικό γεγονός ήταν στο μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ ανάμεσα στην Ρουμανία και την Ελλάδα (MEGA, ρεβάνς).

Εν πάση περιπτώσει, σε ότι αφορά στα ιδιωτικά κανάλια, το πρόβλημα της βραδιάς θα είναι τεράστιο, καθώς αναμένεται να ...μοιραστούν (ότι μοιραστούν...) απ' την «ελάχιστη» ..πίττα τηλεθέασης, η οποία θα έχει απομείνει. Και μην ξεχνάμε ότι «πάνω» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα (με τις δεδομένα υψηλότερες επιδόσεις στη Nielsen) θα προβληθούν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών στις 20.00. Τα οποία το πιθανότερο είναι να πάθουν ...πανωλεθρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x