Επικαιρότητα

Έφτιαξε σαπούνι από το σώμα της

Πρωτότυπο έως και αηδιαστικό τρόπο βρήκε νεαρή κινέζα για να τη «σπάσει» στον πρώην φίλο της που τη χώρισε λόγω … κιλών. Έκανε λιποαναρρόφηση κι από τα υπολείμματα έφτιαξε σαπούνι και του το έστειλε!

Μετά το χωρισμό της βάλθηκε να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση. Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά προχώρησε πολύ παραπέρα.

Μετά τη λιποαναρρόφηση στην οποία υποβλήθηκε, έφτιαξε σαπούνι από υπολείμματα λίπους και του το έστειλε για να τον εκδικηθεί.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ηλεκτρονική έκδοση της κινεζικής εφημερίδας «People’s Online Daily», έστειλε, ακόμη, και φωτογραφίες της με το νέο της «λουκ».

Για να ταπεινώσει (;) -υποτίθεται- κι άλλο τον πρώην της, η νεαρή κινέζα κοινοποίησε όλες τις λεπτομέρειες στα σόσιαλ μίντια (China’s Weibo) με όνομα χρήστη : Xiaoxiao.

Στο λογαριασμό της, ισχυρίζεται πως είχε πολλά σαπούνια φτιαγμένα από το σώμα της.

Πρόσθεσε πως σκοπεύει να στείλει ένα κομμάτι σε κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειας του πρώην της ως δώρα για τη νέα χρονιά.

inner

Απευθυνόμενη προσωπικά στον άλλοτε φίλο της, τον κάλεσε να χρησιμοποιήσει το σαπούνι για να πλύνει το στόμα του … αφού είπε προφανώς κάποιες λέξεις σχετικά με το βάρος της πριν από το χωρισμό τους.

Συμπέρασμα: ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να φθάσει μία γυναίκα για να εκδικηθεί εκείνον που τόλμησε να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι!



Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x