Γιώργος Ζαχαριάδης

Είστε καλά; Μετά από δύο μήνες;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ της Σάλκε και τις πιθανότητες πρόκρισης που προσπαθούμε να ανακαλύψουμε από τώρα για αγώνες μετά από δύο μήνες. Ήμαρτον…

Αυτό που ρωτούν για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ, έναντι της Σάλκε, για αγώνες που θα γίνουν μετά από δύο μήνες, είναι ποινικά κολάσιμο.
Αυτόφωρη διαδικασία και πίσω από τα σίδερα για τους αδαείς που έσπευσαν να συζητήσουν περί πιθανοτήτων.

Οι αγώνες στις 16 και 23 Φεβρουαρίου είναι τόσο μακριά όσο και η καταστροφή ή ακόμη και το ντεμαράζ για τις δύο ομάδες, σε ελληνικό και γερμανικό πρωτάθλημα. Κι ας έχουν διακοπή για ένα μήνα στην Μπουντεσλίγκα.

Θα μου πείτε ότι οι διαφορές είναι σημαντικές και πόσο να αλλάξουν ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ φέρει καλό ποδοσφαιριστή…
Δεν θα αλλάξουν πολύ, είναι βέβαιο. Αλλά, θέλω να πούμε και να συμφωνήσουμε ότι ο ΠΑΟΚ, κόντρα σε μεγάλες ομάδες παίζει καλύτερα από ότι με τον Πλατανιά ή τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα πάρει παίκτη, θα πάρει παίκτες το Γενάρη. Μην περιμένετε να αλλάξουν άρδην οι ισορροπίες. Αν δουλέψει μεθοδικά, θα εξελιχθεί με τους υπάρχοντες κι όχι με αυτούς που θα έρθουν και θα έχουν μερικά παιχνίδια στα πόδια τους με τη νέα τους ομάδας.

Κάπως έτσι είναι το σκηνικό. Δεν αλλάζουν πολλά, δεν μετακινούνται τα βάρη και τα ποσοστά για την επιτυχία από τη μια πλευρά στην άλλη και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ γίνεται ομάδα πρόκρισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x