Γιώργος Ζαχαριάδης

Ένας τίτλος για τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που επιλέγει Ευρώπη ή μόνο Ελλάδα για να φτάσει πιο κοντά σε ένα τίτλο.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Θα είναι προτιμότερο για τον ΠΑΟΚ να μείνει εκτός Ευρώπης και να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα και το κύπελλο; Υπό τις σημερινές συνθήκες, οι πιθανότητες να φτάσει ψηλά στα πλέι-οφ και να αποφύγει τους αγώνες των προκριματικών που ξεκινούν στο μέσο του Ιούλη, όπως έγινε και πέρσι το καλοκαίρι, είναι μάλλον ελάχιστες. Βέβαια, θα συμφωνήσω ότι η διαφορά στην επί μέρους βαθμολογία για τους διεκδικητές της δεύτερης θέσης είναι ρευστή και ευμετάβλητη, αλλά, με την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ, δεν εμπνέει για κάτι σπουδαίο.

Ίσως λοιπόν, για πολλούς η σκέψη να προτιμήσει, έτσι κι αλλιώς ο ΠΑΟΚ, να μείνει μακριά από μια ταλαιπωρία που μπορεί να του αποφέρει μερικά εκατομμύρια, που προφανώς δεν είναι αμελητέα, αλλά, θα παρεκκλίνει και πάλι μιας σταθερής ανοδικής πορείας στον ελληνικό χώρο, κάτι που έχει πολύ περισσότερο ανάγκη. Και θα του αποφέρει χρήματα στο μέλλον, στο άμεσο μέλλον, και μάλιστα πολλά περισσότερα.

Επενδύοντας σε μια τουλάχιστο χρονιά που θα επιμείνει στο πρωτάθλημα και θα το διεκδικήσει με όλα τα απαραίτητα προσόντα κι όχι επιτιθέμενος στο σύστημα κι ό,τι άλλο μπορεί να είναι βρώμικο, αλλά, στην ουσία έχει συνηγορήσει εδώ και πολύ καιρό να το ακολουθήσει, ίσως είμαστε πολύ κοντά σε μια νέα εποχή.

Και ο Σαββίδης, ως ηγέτης της ομάδας και με τις οικονομικές του δυνάμεις, μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον μιας ομάδας που θα φτάσει οριστικά σε επίπεδο πρωταθλητισμού και δεν θα εκτίθεται στον αγωνιστικό τομέα.

Όλα αυτά θα συνοδεύονται με πρόγραμμα, αποφάσεις και επιλογές. Όχι με προχειρότητα και υπό το καθεστώς της πίεσης των αποτελεσμάτων, όπως γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x