Δραστηριότητες

Επιβράβευση Etihad για αντιστάθμιση καυσίμων

Η EtihadAirways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων,τιμήθηκε με το βραβείο Corporate Risk Manager για το 2013 στα Energy Risk Awards.

Η αεροπορική εταιρεία ανέπτυξε το πρόγραμμα αντιστάθμισης καυσίμων τα τελευταία έξι χρόνια ως βασικό εργαλείο για να ρυθμίσει το ρίσκο στις τιμές των καυσίμων, επιτρέποντας έτσι αποτελεσματικό σχεδιασμό από τη διοίκηση της εταιρείας.

Το προηγούμενο έτος, η Etihad Airways διαχειρίστηκε ένα χαρτοφυλάκιο αντιστάθμισης καυσίμων αξίας 28,8 δις βαρελιών από μόλις 6,5 δις που είχε το 2007 όταν ξεκίνησε το σχετικό πρόγραμμα.

Ο James Hogan, πρόεδρος και γενικός διευθυντής, δήλωσε ότι: «Τα τελευταία πέντε χρόνια, παρά το ταραχώδες κλίμα που επικρατεί στην αγορά πετρελαίου, έχουμε καταφέρει να διαχειριστούμε το ρίσκο μας και να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις από την αστάθεια των τιμών πετρελαίου προωθώντας την αντιστάθμιση καυσίμων στις περισσότερες δραστηριότητες μας βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα».

«Η πολιτική και στρατηγική αντιστάθμισης καυσίμων σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει ένα σταθερό περιβάλλον διαχείρισης της αεροπορικής εταιρείας.»


Διαβάστε περισσότερα για τη βράβευση στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x