Γιώργος Ζαχαριάδης

Έτσι μόνο γίνεται πραγματικά μεγάλος ο Άρης

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Άρης που έχει τον Λάσκαρη, αλλά, για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, θα πρέπει να συσπειρώσει τις δυνάμεις του.

Τελικά, όσο κι αν ενισχύθηκε ο Άρης, όσα κι αν επένδυσε το ζεύγος Λάσκαρη, δεν είναι βέβαιο ότι θα κάνει έστω ένα μικρό βήμα εμπρός. Δηλαδή, να κλείσει τους λογαριασμούς με την ΑΕΚ, να πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί από τις κόντρες με Ολυμπιακό και ΠΑΟ και να αποδειχθεί ότι έχει κλείσει οριστικά μια μεγάλη διαφορά με ομάδες υψηλού μπασκετικού επιπέδου.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Μπορεί να υπάρχει το DNA που προσδίδει ταυτότητα σπουδαίας ομάδας, από την οποία οι οπαδοί έχουν προσδοκίες και επιμένουν να αναμένουν σπουδαία πράγματα, αλλά, δεν είναι ακόμη η ώρα για να συζητήσουμε την... ανάβαση σε κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος και είσοδο στις καλύτερες της Ευρώπης.

Είναι μακριά ακόμη εκείνη η ώρα και, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά με βάση όσα αντιλαμβανόμαστε μέχρι σήμερα, δεν θα φτάσει ένας Λάσκαρης, δεν είναι όσο δυνατός οικονομικά χρειάζεται για να αντικρίσει Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους για να τους ανταγωνιστεί με όλη τη σημασία της λέξης.

Τι πρέπει να περιμένουμε από τον φετινό Άρη, είναι μια συζήτηση που έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να διατηρήσει ένα κορμό σε βάθος μια τριετίας, οι αλλαγές δεν ευνοούν, ακόμη κι αν συζητούμε για παίκτες που είναι εξαιρετικά καλύτεροι από αυτούς που αντικαθιστούν.

Από ένα σημείο και έπειτα, είναι το ζητούμενο η σταθερότητα στο ρόστερ και μάλιστα σε πρόσωπα που αποτελούν σημείο αναφοράς και κυρίως ηγετικές μονάδες.

Όλα αυτό ακούγεται πολύ απλό, κουβεντιάζεται από τους παραδοσιακούς φίλους της ομάδας που δεν παραλείπουν να την ενισχύουν με τα διαρκείας και έχουν περάσει πολλές κρίσιμες στιγμές δυστυχίας για την ένδοξη ομάδα, που άγγιξε τα όρια της ανυποληψίας και της καθόδου στην Α2.

Τότε ήταν που δοκιμάστηκαν οι πραγματικές δυνάμεις του Άρη, στο μπάσκετ και αποδείχθηκε ότι υπάρχουν μεγάλα κουράγια.

Τώρα, οι περισσότεροι έχουν εφησυχάσει. Υπάρχουν πολλοί που μπορούν και έχουν διάθεση να βοηθήσουν, με πολλούς τρόπους, αλλά, παραμένουν ανενεργοί. Αν τυχόν σκεφτεί κάποιος να γίνουν συντονισμένες κινήσεις προς την κατεύθυνση της επανόδου και της δημιουργίας νέων πόρων, τότε θα συζητήσουμε πλέον για κάτι πολύ μεγάλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x