Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Φουλάρει για Ολυμπιακό, δύο για την έκπληξη!

Αύριο (10/9) η Nova και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζουν την συμφωνία τους, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των «πρασίνων» στην Α1. Σύντομα θα βρεθεί η λύση και για τον Ολυμπιακό!

Οι πληροφαορίες της «Στάσης media» αναφέρουν πως η Nova που φουλάρει εδώ και καιρό, για να αποκτήσει τα δικαιώματα και των δύο «αιωνίων» (με τον ένα, όπως αποκάλυψε απ' τον Ιούλίο η στήλη έκλεισε) είναι κοντά στο να συμφωνήσει και με τον δεύτερο.

Στο τέλος αυτής ή της άλλης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και μάλιστα καθοριστικές. Όπως, επίσης, μαθαίνουμε και το ότι δύο άλλα κανάλια, ο ΟΤΕ και ο ΑΝΤ1 έχουν πλησιάσει τους Πειραιώτες, με τις προσφορές τους ωστόσο να μην φτάνουν στα επιθυμητά απ' τον Ολυμπιακό επίπεδα.

Κοντολογίς, η Nova είναι το θεωρητικόι φαβορί και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν αποκτήσει τα δικαιώματα, αλλά όσο δεν υπάρχουν οι ανακοινώσεις καλό είναι να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας.

Αυτό που σε κάθε περίπτωση θέλει η Nova και το έχουμε καιρό τώρα τονίσει και στην κυριακάτικη εκπομπή μας είναι να έχει στην κατοχή της όλο το Πρωτάθλημα και βέβαια τους τελικούς, τους οποίους μέχρι και την περυσινή σεζόν δεν τους εδειξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x