Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η ισοπαλία που ...τόνωσε το Μουντιάλ!

Η ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στην Ιαπωνία ήταν το ...έναυσμα που περίμεναν τα κανάλια, ώστε να βάλουν το Μουντιάλ της Βραζιλίας στην πρώτη θέση της θεματολογίας τους στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Καθώς παρακολουθούσε απόψε κάποιος τα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα νόμιζε ότι η διοργάνωση της Βραζιλίας μόλις ξεκίνησε, ενώ ήδη έχει «ιστορία» που ...γράφει απ' τις 12 Ιουνίου.

Η αναπτέρωση της ελπίδας για πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην επόμενη φάση του Μουντιάλ είναι αυτό που περίμεναν οι σταθμοί, ώστε να δώσουν την απαιτούμενη βαρύτητα. Μετά την ήττα απ' την Κολομβία επικρατούσε μιζέρια και έντονη διάθεση για απόδοση ευθυνών. 'Εφταιγαν όλοι και όλα.

Η ισοπαλία με τους Ιάπωνες γύρισε ...τούμπα την κατάσταση και, πλέον, το κλίμα έγινε πανηγυρικό. Και όλοι ασχολούνται με το βράδυ-«φωτιά» όπου οι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού (ΝΕΡΙΤ) και της Κολομβίας με την Ιαπωνία (ΝΕΡΙΤ Sports) θα αποτελέσουν το πρώτο ζητούμενο για άπαντες.

Το παραπάνω, βέβαια, είναι «βούτυρο στο ψωμί» της ΝΕΡΙΤ που το βράδυ της διεξαγωγής των αγώνων είναι δεδομένο ότι θα σημειώσει την υψηλότερη τηλεθέαση που έχει κάνει μέχρι σήμερα στο Μουντιάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x