Γιώργος Ζαχαριάδης

Η Ξάνθη, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ… επιστρέφω σε λίγο

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τους αγώνες με Ξάνθη και Ολυμπιακό, που απαιτούν τον ΠΑΟΚ με το… γνωστό σερί κι όχι αυτόν του Καυτανζογλείου, ο οποίος ίσως έπρεπε να χάσει.

Κρατήστε την αναπνοή σας γιατί δεν βλέπω να ξεμπερδεύουμε όσο εύκολα φαινόταν… Μπορεί να είχε πάρει φόρα με εκείνο το εντυπωσιακό σερί νικών, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν μπορεί να του ξεφύγει τίποτε από όσα διεκδικεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά, μου φαίνεται ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Ίσως μάλιστα, αυτή η εβδομάδα, η πρώτη από μερικές ακόμη κρίσιμες μέχρι να κόψει ως πρώτος το νήμα στα πλέι-οφ και ως κυπελλούχος, να αποτελεί ένα σοβαρό δείγμα για να γνωρίζουμε που ακριβώς βρισκόμαστε.

Στην ουσία βλέπουμε ΠΑΟΚ που δεν είναι η σταθερότητα το… φόρτε του και είναι λογικό, να προκύπτει κάτι τέτοιο, στη διάρκεια μιας γεμάτης χρονιάς και μέσα από επιλογές, που παραθέτουν στο περασμένο καλοκαίρι και που αποδείχθηκαν ανεπαρκής, ως ένα σημαντικό βαθμό. Με τις «διορθωτικές» του Ιανουαρίου, προφανώς οι λύσεις έγιναν περισσότερες, βελτιώθηκε η αποτελεσματικότητα.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή ήταν αντίστοιχη με εκείνη της εποχής του… Τζαβέλλα, για να το τοποθετήσουμε με ακρίβεια και με απόλυτη σαφήνεια, σύμφωνα πάντα με το «χρονολόγιο» που εφάρμοσε ο Ίβιτς. Και που έχει τον ΠΑΟΚ προ του Τζαβέλλα και τον ΠΑΟΚ μετά τον Τζαβέλλα.

Μετά την αποπομπή του, ο ΠΑΟΚ είχε αποτελέσματα, είχε και μεταγραφές που βοήθησαν, όχι από την αρχή, αλλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα και κυρίως ο Πρίγιοβιτς, με τα σπουδαία εκτελεστικά του χαρακτηριστικά, τα οποία έλειπαν από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Στο Καυτανζόγλειο είναι ο ΠΑΟΚ που δεν είχε κανείς μάτια για να αντικρίσει και αυτό που έπαθε ήταν λιγότερο από αυτό που του άξιζε, καθότι ο Ηρακλής θα μπορούσε με βάση και τη διάθεση που έδειξε, και τη συνολική του… επικινδυνότητα, να επικρατήσει.

Η εβδομάδα με τη Ξάνθη για το κύπελλο, ασχέτως αν έχει σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα και στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό, περικλείει ένα τετραήμερο κρίσιμο» και ως αποτέλεσμα και ως απόδοση- εικόνα. Αν κρέμασε στην πόρτα το… «επιστρέφω σε λίγο», θα πρέπει να το κάνει όσο πιο σύντομα γίνεται και να μην καθυστερήσει καθόλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x