Κώστας Νικολακόπουλος

Η πιο δύσκολη έδρα για τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στον sport-fm.gr τα δεδομένα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στον Πλατανιά.

***Μοιάζει με ανέκδοτο ο τίτλος του κομματιού: ο Πλατανιάς να αποτελεί την πιο δύσκολη έδρα για ττον Ολυμπιακό!

***Κι όμως, την προηγούμενη διετία, ο Ολυμπιακός απ΄όλες τις ομάδες με τις οποίες έπαιξε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι, μόνο τον Πλατανιά δεν κέρδισε εκτός έδρας! Εξαιρώ τις ομάδες με τις οποίες έπαιξε μία φορά (π.χ. Παναθηναϊκό, Λάρισα).

***Κέρδισε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο, τον ΠΑΣ, την Ξάνθη, τον Ατρόμητο, τον Αστέρα, τον Παναιτωλικό, τον Ηρακλή, όχι όμως τον Πλατανιά, με τον οποίο έφερε 1-1 και τις δύο σεζόν και μάλιστα ισοφαρίζοντας και τις δύο στα τελευταία λεπτά. Δηλαδή, και πρόπερσι και πέρσι ίσα που γλίτωσε την ήττα!

***Και είμαι σίγουρος ότι η σημερινή θα γίνει τρίτη και φαρμακερή για τον Ολυμπιακό, εννοώ ότι θα χάσει, αν παίξει με τα ίδια μυαλά, με τα οποία πάει κάθε χρόνο στα Χανιά. Διότι δυστυχώς ο Ολυμπιακός πηγαίνοντας να παίξει με τον Πλατανιά έχει τεράστιο έλλειμμα σωστής νοοτροπίας. Πάει λες και είναι για εκδρομή. Κι έτσι πολύ απλά την πατάει.

***Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα η ομάδα θα είναι διαφορετική παρά τις πολλές ελλείψεις της. Και ότι θα μπει στο γήπεδο για μάχη. Το παιχνίδι στην Ξάνθη πρέπει να είναι το παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να συνεχίσει αυτό που έκανε στην Θράκη, δηλαδή να σκοράρει στο ημίχρονο και να πηγαίνει στην ανάπαυλα προηγούμενος στο σκορ. Δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα, που του συμβαίνει τόσο συχνά φέτος, να τρέχει συνεχώς και να κυνηγάει το σκορ.

***Για όποιον δεν το έχει προσέξει: ο Ολυμπιακός φέτος σε 10 παιχνίδια του προηγήθηκε στο ημίχρονο. Και στα 10 κέρδισε και στο τέλος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x