Γιώργος Ζαχαριάδης

Η τεσσάρα με τη Λαμία και το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την τεσσάρα με τη Λαμία, την «πρόκριση» για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ.

Τα τέσσερα γκολ απέναντι στη Λαμία, δεν είναι δα το παράσημο της ένδοξης επικράτησης σε μάχη γιγάντων, αλλά…

Η Λαμία δεν είναι ομάδα που δέχεται τέσσερα γκολ και μάλιστα σε αγώνα που δεν υπήρχε σπουδαίος ρυθμός. Απλά, ο ΠΑΟΚ, έδειξε ότι έχει βελτιώσει ορισμένες του πτυχές, ειδικά στη συνεργασία των ποδοσφαιριστών κι όπως φαίνεται, είναι που φτάνει η στιγμή για να αποδείξουν μερικοί καλοί [ποδοσφαιριστές, ότι μπορούν να φτιάξουν μια καλύτερη ομάδα. Κι όχι αυτή που είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Τέσσερα γκολ στη Λαμία, σε άδειο γήπεδο, δεν είναι λίγο κι αυτό θα το συγκρατήσω, σε όσα θα ακολουθήσουν. Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Να υπάρχει συνέχεια.

Διότι περιμένει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη κι αυτή η ομάδα του Λουτσέσκου, θα δοκιμαστεί στα [πιο δύσκολα στη μέχρι τώρα πορεία. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα

Μέχρι τώρα πλάκα έκανε ο ΠΑΟΚ… Εξι βαθμούς έχασε σε γήπεδα που έπρεπε να έχει πάρει το απόλυτο και πάλι είναι σε τροχιά τίτλου. Είναι στην κορυφή ή κάπου εκεί γυρίζει και αυτό είναι που δημιουργεί αισιοδοξία ότι τελικά είναι μια αλλιώτικε χρονιά από τις προηγούμενες.

Ο Ολυμπιακός που θα βρει ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλύτερος με βάση την εικόνα που έχουν διαμορφώσει οι δύο ομάδες, μέχρι σήμερα. Δεν είναι στα καλύτερά τους, κυρίως ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από τη διακοπή βελτιωμένος, αλλά, δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος ότι δεν θα υποχωρήσει και δεν θα αντιμετωπίσει το ίδιο αποτελεσματικά τις δυσκολίες στο Καραϊσκάκη.

Θέλω να πω ότι από το παιχνίδι με τη Λαμία υπάρχουν πολλά θετικά συμπεράσματα, αλλά, από ένα αγώνα δεν μπορείς κανείς να είναι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ πήρε μπρος. Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής, το ξανασυζητάμε. Αν και… Όποιο κι αν είναι τελικά το αποτέλεσμα, που πιστεύω ότι δεν θα προκύψει ανοικτό

παιχνίδι και σκορ, πάλι είναι νωρίς για να δείξουμε με το δάκτυλο τον επόμενο πρωταθλητή Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x