Ιπποδρομίες

Η «Μητέρα των μαχών» στο ιπποδρομιακό στοίχημα σήμερα στο Μαρκόπουλο με τα φώτα πάνω στο ΣΚΟΡ 6!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 8 ιπποδρομίες μας υποδέχεται ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο σήμερα και με τζακ-ποτ στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) όπου υπάρχουν ήδη στον κουμπαρά του 12.050,00€ και με μια προσωπική μας εκτίμηση για τα χρήματα που θα παιχτούν σήμερα, πιστεύουμε πως θα μοιράσει πάνω από 45 με 50 χιλιάδες ευρώ στους νικητές, εάν βέβαια υπάρξουν αυτοί!

Πρώτα από όλα πιστεύουμε πως πολύ δύσκολα δεν θα δούμε τζακ-ποτ σε κάποιο πολύπλοκο στοίχημα σήμερα! Με δυο διαδρομές των 11 και 14 ίππων όπου δεν βγάζεις εύκολα άκρη στα προγνωστικά για τον νικητή, φανταστείτε τι γίνεται με τα πολύπλοκα στοιχήματα! Καλά χρήματα πιστεύουμε πως θα δώσουν ακόμα και τα δυο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4 που περιλαμβάνει το πρόγραμμα (μιλάμε πάντα αναλογικά με το κόστος) ενώ για το ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 έχουμε να πούμε πως θέλει αρκετές στήλες για σωστή κάλυψη κάτι που σημαίνει πως εάν επικρατήσει έστω και ένα μεγάλο αουτσάιντερ σήμερα, μπορεί να δούμε και δεύτερο τζακ-ποτ!

Πολλά από τα άλογα των σημερινών ιπποδρομιών έχουν πάει εξαιρετικά στις δοκιμές τους, αρκετά άλογα κάνουν Ελληνικό ντεμπούτο, ενώ αρκετά άλογα δοκιμάζονται και για πρώτη φορά στην απόσταση που τρέχουν!

Συνολικά το πρόγραμμα της ημέρας (μαζί με τις Ελληνικές) περιλαμβάνει 30 ιπποδρομίες. Ας δούμε πως συμμετέχουν στο πρόγραμμα και οι υπόλοιπες χώρες πριν περάσουμε στις προτάσεις μας που όπως κάθε φορά που υπάρχει Ελληνικό πρόγραμμα, αφορούν αποκλειστικά αυτό!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Σήμερα δεν έχουμε πολυπληθείς διαδρομές εδώ κάτι σπάνιο, ενώ ξεχωρίζουν έντονα ως φαβορί κάποια άλογα στις μισές τουλάχιστον διαδρομές!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 4 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK.

H Γαλλία έχει το μεγαλύτερο μερτικό στο πρόγραμμα με 13 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των LA TESTE BUCH, CHANTILLY και TOULOUSE. Οι διαδρομές εδώ είναι και επίπεδες και τροτ με αμαξίδια ενώ στον ιππόδρομο της CHANTILLY διεξάγονται οι πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο.

Περνάμε τώρα στις προτάσεις μας που υπενθυμίζουμε πως αφορούν όλες το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο το οποίο ξεκινάει στις 17:00 το απόγευμα:

1η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα στην άφιξη χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(7) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) ή ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ(5).

3η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΦΑΪΝ ΕΝ ΝΤΑΝΤΥ(4) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΝΑΣΜΙ(2) ή ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(6) ή ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(1).

5η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα στην άφιξη χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΑΣΤΕΡΙΩΝ(2) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(3) ή ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(4) ή ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(5).

6η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:30 Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πιο ανοιχτή διαδρομή της ημέρας σε προγνωστικά! Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα στην άφιξη χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(2) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(3) ή ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ ή ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(10).

7η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(4) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(2) ή ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ(3) ή ΤΖΙΑΡΙΝΟ(7).

8η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα στην άφιξη χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(3) ή ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(4) ή ΜΟΥΝΕΕΜΠ.

Προς ενημέρωση του φίλιππου κοινού μια ανακοίνωση από την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, άνοιξε και σας περιμένει κάθε Παρασκευή από τις 16:00, σε έναν όμορφο χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε συναρπαστική στιγμή των Ιπποδρομιών.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x