Ιπποδρομίες

Η τελική ευθεία στην κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου 25ης Μαρτίου θα σπάσει... καρδιές!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Μια από τις ωραιότερες κλασικές ιπποδρομίες διεξάγεται σήμερα Παρασκευή 23/3/18 στο Μαρκόπουλο, αυτή του Κυπέλλου 25ης Μαρτίου και σαφώς τραβάει πάνω της τα φώτα της ημέρας! Δέκα άλογα που έχουν δείξει ήδη πολύ καλή ποιότητα σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, διεκδικούν την πολύτιμη νίκη και το βαρύτιμο κύπελλο στην απόσταση των 2.400 μέτρων! Έχουμε ξαναπεί πως σε τέτοιες διαδρομές «ένα κλικ δευτερολέπτου» στην σωστή ή την λάθος κίνηση, αποβαίνει καθοριστικό στην τελική έκβαση της κούρσας! Πιστεύω πάντως πως θα δούμε μια συναρπαστική τελική ευθεία!

Συνολικά το Ελληνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 ιπποδρομίες (ώρα έναρξης στις 16:15) με τις δύο πρώτες ιπποδρομίες να είναι από την Γαλλία και τον ιππόδρομο LA TESTE BUCH και μάλιστα η μια εξ αυτών (με 14 συμμετοχές εκτός απροόπτου) είναι και η αρχή του Σκορ γκανιάν 6. Παρ’ ότι υπήρξε ‘’μιζέρια’’ στην συμπλήρωση των εγγραφών της περασμένης Δευτέρας, το πρόγραμμα θεωρείται εξαιρετικό για ιπποδρομιακό στοίχημα! Σε καμία από τις Ελληνικές διαδρομές δεν μπορείς να βάλεις ‘’στάνταρ άλογο’’, πάντα βέβαια βάση της ιπποδρομιακής λογικής!

Σήμερα, βλέπουμε πολύ τα γρήγορα άλογα έτσι όπως είναι οι συνθέσεις των διαδρομών! Έχουμε την αίσθηση πως τα 3-4 άλογα που θα πάνε μπροστά στις περισσότερες κούρσες, αυτά και θα πρωταγωνιστήσουν μέχρι τέλους!

Στο υπόλοιπο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Παρασκευή 23/3/18 έχουμε τα εξής:

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 3 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο της STRA SBOURG με τις διαδρομές να είναι επίπεδες και με σχετικά υψηλά έπαθλα!

Η Νότιος Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Σε σχέση με το έχουμε μάθει από τα προγράμματα εκεί, σήμερα έχουμε ολιγομελείς ομίλους στις περισσότερες ιπποδρομίες.

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες, επίσης όλες επίπεδες και από τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK όπου θα μας πάει μέχρι αργά το βράδυ!

Όπως κάθε Παρασκευή που υπάρχει Ελληνικό πρόγραμμα, οι στοιχηματικές μας προτάσεις αφορούν αποκλειστικά αυτό! Ας περάσουμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις αυτές, αφού σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στις επιλογές σας:

3η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:00. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικήτρια της διαδρομής να είναι ο ίππος ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(6) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΒΟΛΒΗ(1) ή ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(2) ή ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(5).

4η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:30. Επιλέγουμε στοίχημα ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα από τα δυο άλογα να είναι σίγουρα ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(3) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(1) ή ΜΟΥΝΕΕΜΠ(7).

5η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:00. Επιλέγουμε στοίχημα ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα από τα δυο άλογα να είναι σίγουρα η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(9)  και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(4) ή ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(5) ή ΟΛΙΑΝΝΑ(8).

6η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:30. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(2) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΑΤΤΙΛΑΣ(1) ή ΑΚΡΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(3) ή ΚΕΪΠ ΡΑΘ(7).

7η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, ΚΥΠΕΛΛΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ με ώρα έναρξης τις 19:00. Επιλέγουμε στοίχημα ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα από τα δυο άλογα να είναι σίγουρα ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(4) ή ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(6) ή ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3).

Προς ενημέρωση των φιλίππων που σήμερα Παρασκευή θέλουν να επισκεφτούν τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

Το νέο ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, άνοιξε και σας περιμένει κάθε Παρασκευή από τις 16:00, σε έναν όμορφο χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε συναρπαστική στιγμή των Ιπποδρομιών. Επιπλέον, από τις 19:00 έως τις 21:00 υπάρχει η προσφορά 1+1 στο ποτήρι κρασί.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x