Ιπποδρομίες

Καλή νέα ιπποδρομιακή σεζόν και πάμε κατ’ ευθείαν σε Αγγλία και Ν. Αφρική

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλό μήνα και καλή ιπποδρομιακή σεζόν σας ευχόμαστε! Μετά την διακοπή της ενότητας της ιπποδρομιακής για όλο τον μήνα Αύγουστο, από σήμερα Σάββατο 01/09/2018 επανέρχεται και πάλι τόσο η ραδιοφωνική μας ιπποδρομιακή ενότητα κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο όσο και η ενημέρωση (επίσης τις ίδιες ημέρες) του web site του SPOR FM 94,6 με προγνωστικά αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τις ιπποδρομίες, Ελληνικές και ξένες!

Σήμερα Σάββατο το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ ΑΕ περιλαμβάνει 31 ιπποδρομίες από τις χώρες της Νοτίου Αφρικής και της Αγγλίας. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες ενώ βλέποντας το πρόγραμμα τις διαχωρίζουμε κατά το ήμισυ σε πολυπληθείς διαδρομές και μη. Την μερίδα του λέοντος την παίρνει η Ν. Αφρική σήμερα αφού συμμετέχει με 18 ιπποδρομίες όμως η Αγγλία που συμμετέχει με 13 διαδρομές στο πρόγραμμα, έχει τις πιο ποιοτικές ιπποδρομίες της ημέρας!

Περνάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα καθώς και κάποιες προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα που ξεχωρίζουμε πιο πολύ:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 18 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & KENILWORTH. Στον πρώτο ιππόδρομο θα συναντήσουμε τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους σήμερα ενώ στον δεύτερο ιππόδρομο για βρούμε τις πιο πολυπληθείς διαδρομές! Στην ιπποδρομιακή αγορά τα πράγματα μιλάνε για πολύ δύσκολα προγνωστικά και στα δυο ιπποδρόμια και όπως σχεδόν πάντα, οι ιπποδρομίες της Ν. Αφρικής μοιράζουν ‘’μικρές περιουσίες’’ σε κάποιες διαδρομές!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 13 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των LINGFIELD PARK & CHELMSFORD CITY. Εδώ, στον πρώτο ιππόδρομο θα συναντήσουμε σήμερα κάποια ιδιαίτερα δυνατά φαβορί ενώ στον δεύτερο ιππόδρομο τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα! Υπάρχουν περιπτώσεις που παίζονται δυνατά τέσσερα και πέντε άλογα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης! Από τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY ξεχωρίζουμε ιδιαίτερα την ιπποδρομία με κωδικό 040 όπου το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο φτάνει τα 110.000€!

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ ΑΕ:

Kωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 14:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-6-7.

Kωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-2.

Kωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-10-12.

Kωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 19:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-5.

Kωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-6-7.

Kωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-12-3.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x