Ιπποδρομίες

Ξεχωρίζει σε ποιότητα και φαβορί το πρόγραμμα της Γαλλίας σήμερα Δευτέρα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα! Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ξένο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ιπποδρομιακό στοίχημα, σήμερα Δευτέρα 25/6/2018. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:10 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται το βράδυ στις 22:20 με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες ενώ δύο από αυτές διεξάγονται με θαμνώδη εμπόδια!

Οι περισσότερες διαδρομές σήμερα είναι πολυπληθείς ενώ χαρακτηριστικό της ημέρας είναι η απουσία των μεγάλων φαβορί! Αυτό σημαίνει πως περιμένουμε μεγάλες αποδόσεις στις περισσότερες διαδρομές, ακόμα και στα απλά είδη του στοιχήματος! Για μια ακόμα φορά η Γαλλία ηγείται στα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους, σήμερα μάλιστα θα λέγαμε μακράν από τις υπόλοιπες χώρες!

Μέσα στο σ/κ που μας πέρασε τα κέρδη για κάποιους παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος με κορυφαίο βέβαια αυτό του ΣΚΟΡ 6 του Ελληνικού προγράμματος! Ας ρίξουμε μια ματιά στα κέρδη αυτά:

Βρέθηκε 1  νικητής  στο ΣΚΟΡ 6  του ελληνικού προγράμματος που κέρδισε 10.285,12€  από την Κηφισιά  .

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΦΟΡΚΑΣΤ της 3ης ιπποδρομίας  από το ιπποδρόμιο του  SCOTTSVILLE που κέρδισε 1.713,45€ στην Καλλιθέα.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 5ης ιπποδρομίας από το ιπποδρόμιο του  SCOTTSVILLE  που κέρδισε 1.048,05€  στην  Καλλιθέα.

Βρέθηκε 1 νικητής στο Place Accumulator από το ιπποδρόμιο του  SCOTTSVILLE  που κέρδισε 3.504,20€  στην  Κηφισιά .

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΦΟΡΚΑΣΤ της 8ης ιπποδρομίας  από το ιπποδρόμιο του TURFFONTEIN που κέρδισε 1.067,40€ στην Αθήνα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 10 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Πολυπληθείς κατά βάση διαδρομές και με μεγάλη δυσκολία στα προγνωστικά! Όπως σχεδόν κάθε ημέρα, η χώρα αυτή αναμένεται να μας δώσει μεγάλες αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Η Γαλλία συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και όλες από τον ιππόδρομο του SAINT CLOUD. Eδώ σήμερα έχουμε μακράν τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα της ημέρας για τους νικητές ίππους, από όλο το πρόγραμμα! Εδώ σήμερα, ξεχωρίζουμε κάποια άλογα παραπάνω ως φαβορί ενώ όπως προαναφέραμε, έχουμε αρκετές πρωτοκλασάτες ιπποδρομίες!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των SOUTHWELL, WOLVERHAMPTON, WINDSOR. Και εδώ σήμερα είναι πολύ δύσκολα τα προγνωστικά, κυρίως από τον δεύτερο ιππόδρομο που παίζονται πολλά άλογα σχεδόν σε κάθε ιπποδρομία για την κατάκτηση της νίκης!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις  15:20 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο SAINT CLOUD στο πρόγραμμα της Γαλλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα στην άφιξη με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 8 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις  16:10 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο FLAMINGO PARK στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό:  1-4-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις  16:40 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο SAINT CLOUD στο πρόγραμμα της Γαλλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 6  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-5-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις  20:20 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-2-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις  21:50 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό:  7-10-12-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις  22:20 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό:  3-10-4-9.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x