Ιπποδρομίες

Τα βλέμματα των φιλίππων επάνω στα ιπποδρόμια των AYR και PARIS LONGCHAMP σήμερα Σάββατο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 22/9/18 το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ ΑΕ με ώρα έναρξης τις 13:30 και με την τελευταία κούρσα να διεξάγεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από μια που αφορά διαδρομή με εμπόδια steeple.

Oι πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας διεξάγονται σήμερα σε Γαλλία και Αγγλία με κορυφαία βέβαια διαδρομή της ημέρας αυτή με τον κωδικό 026 και με χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο τα 230.000€ και με την συμμετοχή 25 ίππων, πάντα εκτός απροόπτου!

Μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη οι περισσότερες διαδρομές ενώ είναι σχεδόν το ίδιο μοιρασμένες οι διαδρομές ανάμεσα στις χώρες της Ν.Αφρικής, της Γαλλίας και της Αγγλίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Πολυπληθείς διαδρομές κυρίως, πολλά τα άλογα που παίζονται για την νίκη, δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα αυτή ‘’κρατάει τα σκήπτρα’’ στο κομμάτι των αποδόσεων όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ ΑΕ.

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των AYR & WOLVERHAMPTON. Ο πρώτος ιππόδρομος ‘’φιλοξενεί’’ και την μεγάλη διαδρομή της ημέρας όπως προαναφέραμε η οποία αναμένεται να τραβήξει και τα φώτα της ημέρας! Στην Αγγλία σήμερα μπορούμε σε κάποιες διαδρομές δυνατά φαβορί που μπορούν να αποτελέσουν και κάποια ‘’βάση’’ για τους παίκτες!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των CRAON & PARIS LONGCHAMP. Στο σύνολο τους εδώ σήμερα έχουμε και τις πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας τόσο σε χρηματικά έπαθλα, όσο και στους ίππους που συμμετέχουν, κυρίως στον δεύτερο ιππόδρομο! Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν έχουμε ισχυρά φαβορί σήμερα και αναμένονται πολύ καλές αποδόσεις, ακόμα και στα απλά ιπποδρομιακά στοιχήματα!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που προτείνουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 013 με ώρα έναρξης τις 14:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 9-11-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 14:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 5-2-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PARIS LONGCHAMP. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-7-12-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 17:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του AYR και στην ιπποδρομία των 230.000€ για τον νικητή ίππο! Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-15-11-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 19:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του  WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 7-2-3.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x