Ιπποδρομίες

Το φεστιβάλ του YORK με τα πολύ υψηλά χρηματικά έπαθλα, είναι η ατραξιόν της ημέρας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 17/5/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες, εκτός από μια που αφορά θαμνώδη εμπόδια. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 13:40 και θα ολοκληρωθεί στις 22:15 το βράδυ.

Πολυπληθείς οι διαδρομές στο σύνολο τους ενώ έχουμε και αρκετές διαδρομές με πλούσια χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας πάντως είναι ότι δεν ξεχωρίζουν τα πολύ μεγάλα φαβορί στις περισσότερες ιπποδρομίες, κάτι που σημαίνει πως αναμένονται μεγάλες αποδόσεις σχεδόν παντού! Με την ευκαιρία αυτή, μπορείτε να δείτε κάποια ποσά που κέρδισαν εχθές κάποιοι παίκτες του ξένου ιπποδρομιακού στοιχήματος:

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΣΚΟΡ 3 της 5ης  ιπποδρομίας  από το Scottsville , σε πρακτορείο της Αργυρούπολης  με δελτίο αξίας 48€ και κέρδισε  905,05€.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 2ης  ιπποδρομίας  από το York , σε πρακτορείο της Δάφνης  με δελτίο αξίας 60€ και κέρδισε  1.323,50€.

Τέλος βρέθηκε 1 νικητής στο ΣΚΟΡ ΠΛΑΣΕ 6 από το Bath στο Π. Φάληρο , με δελτίο αξίας 4€ και κέρδισε 1.274,90€.

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

H Ν. Αφρική συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Πολυπληθείς οι διαδρομές, πολύ δύσκολα τα προγνωστικά, αναμένονται μεγάλες αποδόσεις και ιδιαίτερα στα πολύπλοκα στοιχήματα!

Η Αγγλία συμμετέχει με 12 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των YORK, SALISBURY, και NEWMARKET.  Ξεχωρίζει το φεστιβάλ του YORK σήμερα στο Αγγλικό πρόγραμμα με ιπποδρομίες με χρηματικά έπαθλα για τον νικητή από 56.000€ που φτάνουν έως και τα 185.000€ σήμερα για τους νικητές ίππους! Πολύ υψηλό το κίνητρο λοιπόν για όλους τους στάβλους που συμμετέχουν στις ιπποδρομίες αυτές!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των DAX & PARISLONGCHAMP με τον τελευταίο ιππόδρομο να έχει υψηλής Κλάσης ιπποδρομίες σήμερα και χρηματικά έπαθλα των 50.000€ και 55.000€ ενώ αναμένονται και πολύ δυνατές μονομαχίες στην τελική ευθεία βάση της δυναμικότητας κάποιων ίππων!

Περνάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε για σήμερα:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 15:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-11-14-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του YORK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 2-1-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 17:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του YORK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 4-1-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 18:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του YORK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-10-6-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 20:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PARISLONGCHAMP. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ.  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-3-5-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PARISLONGCHAMP. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ.  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 14-6-16-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PARISLONGCHAMP. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ.  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-9-8-14.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 14:00

Το Σάββατο 19 Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 20η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 14:00.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Το Σαββατοκύριακο 19-20/5 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των Αγώνων Dirt Games οι οποίοι θα διεξαχθούν στην ίδια πίστα που την Παρασκευή 1η Ιουνίου ο Ιππόδρομος θα φιλοξενήσει την Υπερειδική Διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολης.

Το Σάββατο η πρώτη φάση των αγώνων θα είναι από τις 09:45 έως τις 13:15 και η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει 15΄μετά τη λήξη των Ιπποδρομιών. Την Κυριακή οι αγώνες θα είναι από τις 09:00 έως τις 19:00, ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει παράλληλη δράση με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα κλίμακας 1:10 στον Κύκλο των Νικητών όπου, σε οριοθετημένη μικρογραφία της πραγματικής πίστας θα τρέχουν τα τηλεκατευθυνόμενα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x