Ιπποδρομίες

Υψηλά χρηματικά έπαθλα σε Γαλλία, πολυπληθείς διαδρομές στην Ν. Αφρική!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλό μήνα! Με 25 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Πέμπτη 1/3/18 με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες και από τα ιπποδρόμια της Γαλλίας, και της Νοτίου Αφρικής! Για σήμερα ήταν προγραμματισμένες και 13 ιπποδρομίες εξαιρετικού ενδιαφέροντος από την Αγγλία αλλά ακυρώθηκαν λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα αυτή όπως και σε πολλές άλλες της Ευρώπης με σφοδρές χιονοπτώσεις!

Η Ν.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 διαδρομές από τον ιππόδρομο της VAAL. Πολυπληθείς διαδρομές όλες, και με πολύ δύσκολα προγνωστικά! Εδώ σήμερα αναμένονται πολύ υψηλές αποδόσεις για τους παίκτες ακόμα και για τα απλά είδη του στοιχήματος αφού με την συμμετοχή 15 και 17 αλόγων σε κάθε διαδρομή, η βεντάλια των επιλογών ανοίγει πολύ!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 16 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των DEAUNILLE, LYON LA SOIE & VINCENNES. Εδώ είναι πιο μοιρασμένα τα πράγματα όσον αφορά τις συμμετοχές! Έχουμε ιπποδρομίες πολυπληθείς, έχουμε όμως και με την συμμετοχή μικρού αριθμού αλόγων! Υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους έχουμε στην DEAUVILLE και έχουμε ξαναπεί πως αυτό είναι αρκετά ισχυρό κίνητρο για ‘’τον κύκλο’’ του κάθε ίππου που συμμετέχει!

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:05 είμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε σωστά δηλαδή τον νικητή ίππος της ιπποδρομίας) Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-3-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 16:45 είμαστε πάντα στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL . Επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε σωστά δηλαδή τον νικητή ίππος της ιπποδρομίας) Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 14-1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 19:10 είμαστε πάντα στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της LYON LA SOIE. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε σωστά δηλαδή τον νικητή ίππος της ιπποδρομίας) Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 6-11-4.

Βραδινή ζώνη

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 20:15 είμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της LYON LA SOIE. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε σωστά δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 3 και πίσω του να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-7-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 20:45 είμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της LYON LA SOIE. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε σωστά δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) Στοιχηματίζουμε για νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με αριθμό 12 και πίσω του να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό 3-5-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 053 με ώρα έναρξης τις 21:15 είμαστε πάντα στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της LYON LA SOIE. Επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε σωστά δηλαδή τον νικητή ίππος της ιπποδρομίας) Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-5-2.

Προς ενημέρωση του φίλιππου κοινού να σας πούμε πως την Παρασκευή 2/3/18 και με ώρα έναρξης τις 17:00 θα διεξαχθεί στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα 8 ιπποδρομιών με πολύ ανταγωνιστικές διαδρομές όπου αναμένεται για μια ακόμα φορά υψηλό θέαμα και μεγάλες αποδόσεις!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x