Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Έπιασαν τον οικοδεσπότη για «βροχή» από μπαλωθιές

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, περισυνέλεξαν τον ένα μετά τον άλλο 37 κάλυκες που ήταν πεσμένοι στο προαύλιο του σπιτιού και προέρχονταν από τις μπαλωθιές των καλεσμένων

Οι σφαίρες έπεφταν “βροχή” από ένα σπίτι σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, κατά την διάρκεια γιορτής που διοργάνωσε ο 62χρονος ιδιοκτήτης του! Ο ίδιος «πλήρωσε» τη νύφη αφού, όχι μόνο δεν αποκάλυψε ποιοι πυροβολούσαν, αλλά είχε και όπλο στην κατοχή του.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από περίοικους τα ξημερώματα της Κυριακής, περισυνέλεξαν τον ένα μετά τον άλλο 37 κάλυκες που ήταν πεσμένοι στο προαύλιο του σπιτιού και προέρχονταν από τις μπαλωθιές των καλεσμένων. Κατά την έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 100 φυσίγγια και ένα εξάρτημα κάννης.

Ο 62χρονος είπε ότι δεν γνώριζε ποιοι είχαν ρίξει τους άσκοπους πυροβολισμούς και συνελήφθη ως οικοδεσπότης, αλλά και με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής. Το πιστόλι του εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να αποδειχθεί αν συμμετείχε στις μπαλωθιές.

*** Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων ένας 21χρονος, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα μήκους0, 57 και 0,67 εκατοστών και ένα μαχαίρι κουζίνας με λάμα μήκους 0,12 εκατοστών τα οποία κατασχέθηκαν.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x