Γενικά

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Η Μακεδονία είναι ελληνική και όλοι το ξέρουν» (video)

Ένα βίντεο από το 1996, όταν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, και είχε δώσει συνέντευξη στο CNN δημοσίευσε ο Ιωάννης Μελισσανίδης στο Instagram.

Την ατάκα που είχε πει σε Αμερικανίδα δημοσιογράφο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996 δημοσίευσε ο Ιωάννης Μελισσανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Και τότε είπα από την Αμερική “Μacedonia is Greek” και τώρα ξανά από την Αμερική το ίδιο λέω με υπερηφάνεια «Μacedonia is Greek and everyone knows that». Μου το ζητήσατε πάρα πολλοί και σας υποσχέθηκα να την αναρτήσω. Ήταν το δικό μου μήνυμα που ήθελα να περάσω “Live” σε ηλικία 19 ετών στους εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου CNN, μετά την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου», έγραψε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και νυν χορογράφος.

Δείτε την ανάρτησή του

Και τοτε είπα από την Αμερική «Μacedonia is Greek» και τώρα ξανά από την Αμερική τό ίδιο λέω με υπερηφάνεια «Μacedonia is Greek and everyone knows that.» Μου το ζητήσατε πάρα πολλοί και σας υποσχέθηκα να την αναρτήσω. Ήταν τo δικό μου μύνημα που ήθελα να περάσω “Live” σε ηλικία 19 ετών στους εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο του διεθνες τηλεοπτικού δικτύου @cnn , μετά την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου. @imelissanidis #cnn #news #interview #live #olympics #atlanta #usa #macedonia #greece #thessaloniki #macedoniaisgreek #broadcast #message #truth #history #heritage #peaceful #cnngreece #cnnnews #cnninternational

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IoannisMelissanidis (@imelissanidis) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x