Γιώργος Ζαχαριάδης

Καιρός να τους τελειώσει με πράξεις ο Σαββίδης

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τις αποφάσεις που είναι υποχρεωμένος να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης για να «τελειώσει» με τους ανεγκέφαλους.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Όταν θα περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις και όταν οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις, κυρίως του Ιβάν, θα βρουν εφαρμογή για να εξαλειφτούν οι εικόνες ντροπής, δείχνοντας το δρόμο και σε όσους δεν έχουν αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη «γάγγραινα» της βίας, τότε θα έχει κατακτήσει το σπουδαιότερο πρωτάθλημα στην ιστορία του αθλητισμού.

Μέχρι τότε, ας περιοριστούν οι ανακοινώσεις. Ας σωπάσουν τα επικοινωνιακά… μεγάφωνα. Να δούμε τι μπορεί να πράξει κι όχι τι μπορεί να πει. Από λόγια έχουμε χορτάσει. Από φωνές και εκνευρισμούς που στράφηκαν εναντίον των συνεργατών του, που τον ακούν να τους τα… χώνει στις περιβόητες συσκέψεις του Μακεδονία Παλλάς, είναι άνευ ουσίας.

Εχουν προηγηθεί πολλές τέτοιες, δεν οδηγήσει πουθενά και το ίδιο… θρίλερ επαναλαμβάνεται στην Τούμπα και σε άλλα γήπεδα, χωρίς αν υπάρχουν συνέπειες για τους ανεγκέφαλους. Μόνον ο ίδιος πληρώνει πρόστιμα, ματώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και το σπουδαιότερο, απομακρύνονται οι υγιείς φίλοι της ομάδας.

Το θέμα λοιπόν είναι οι πράξεις και ειδικότερα η πρόληψη. Όχι η καταστολή. Πως δεν θα πλησιάσουν στο γήπεδο οι ανόητοι, πως θα μείνουν μακριά οι αλήτες. Όλοι το θέλουν αυτό.

Μην ζητάτε από τους υγιώς σκεπτόμενους, από όσους αντιλαμβάνονται πλήρως τι σημαίνει αθλητισμός και ποδόσφαιρο, από τον φίλαθλο να τους διώξει. Θα τους απομονώσει με τη συμπεριφορά του, αλλά, δεν έχει τη δύναμη να τους αποβάλλει οριστικά.

Εσείς θα πρέπει να ξεχωρίσετε το λύκο από τα πρόβατα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό και από μόνο του αυτό το παιχνίδι μοιάζει με… πυριτιδαποθήκη που θα εκραγεί ανά πάσα στιγμή από την απροσεξία ενός ηλίθιου.

Ενας αφελής είναι αρκετός. Ενας από αυτούς που δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι… δεν είναι μόδα να πηγαίνεις στο γήπεδο και να συμπεριφέρεσαι σαν ζώο. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές.

Υπάρχουν πλέον πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από την πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟΚ, που έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχουν οι δυναμικές για να κλείσει οριστικά η ψαλίδα και να κάνουν βήματα εμπρός σε όλους τους τομείς. Και αυτό θα προκύψει με συνέπεια και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας από αποφασιστικούς ανθρώπους που θα λύσουν τα μεγάλα προβλήματα, αφού προηγουμένως τα έχουν αναγνωρίσει. Και ο Σαββίδης το έχει κάνει αυτό. Καιρός είναι να πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x