Επικαιρότητα

Κέρκυρα: Ηλικιωμένος ξάφριζε πανάκριβα κινητά από το ίδιο μαγαζί

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα για δυο κλοπές οι οποίες είχαν γίνει από το ίδιο κατάστημα με λεία πανάκριβα κινητά συνολικής αξίας 1.668 ευρώ, έφτασαν στα ίχνη του 65χρονου Έλληνα.

Αν ήταν πραγματικός πελάτης, θα ήταν ο... καλύτερος ο ηλικιωμένος που εμφανιζόταν συχνά σε ένα εμπορικό κατάστημα στην πόλη της Κέρκυρας! Όμως, αποδείχθηκε ότι στο μυαλό του δεν είχε τις αγορές, αλλά τις... κλοπές και μάλιστα στην κατοχή βρέθηκαν κλοπιμαία και από άλλες περιπτώσεις!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα για δυο κλοπές οι οποίες είχαν γίνει στις 30 Ιανουαρίου και στις 24 Ιουλίου από το ίδιο κατάστημα με λεία πανάκριβα κινητά συνολικής αξίας 1.668 ευρώ, έφτασαν στα ίχνη του 65χρονου Έλληνα και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του. Τα συγκεκριμένα κινητά δεν τα βρήκαν, αλλά κατέσχεσαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές για τις οποίες ερευνούν αν και από πού είναι κλεμμένες.

Ο 65χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του και να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x