Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Κορύφωση συζητήσεων ΝΕΡΙΤ-συνδρομητικών για Μουντιάλ!

Οι μέρες που διανύουμε και ως μέσα Μαίου θα ξεκαθαρίσουν σε απόλυτο βαθμό τις τηλεοπτικές εκκρεμότητες που αφορούν στο Μουντιάλ. Και αυτό έχει να κάνει τόσο με τη ΝΕΡΙΤ, όσο και με τα δύο συνδρομητικά

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες κορυφώνονται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή, το αργότερο στα μέσα της επόμενης οι συζητήσεις ανάμεσα στον δημόσιο φορέα και τα δύο συνδρομητικά, για την παροχή (απ' τη ΝΕΡΙΤ) στιγμιότυπων (τουλάχιστον αυτών...), με το κόστος που θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Τόσο η Nova, όσο και ο ΟΤΕ θέλουν να ασχοληθούν με την κορυφαία διοργάνωση της σεζόν, έστω και αν δεν κατέχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η δε ΝΕΡΙΤ τα έφερε έτσι η χρονική συγκυρία που λίγο μετά την επίσημη έναρξη της καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Όπως και να έχει η ΝΕΡΙΤ θα κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τα συνδρομητικά, ώστε να βρεθεί μία λύση και απ' τη μία ο δημόσιος φορέας να εξασφαλίσει κάποιο σημαντικό αντίτιμο απ' την πώληση των στιγμιότυπων και απ' την άλλη τα κανάλια να πάρουν υλικό και να μείνουν ενεργά στην διοργάνωση της Βραζιλίας.

Την ίδια στιγμή τα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια (τα ιδιωτικά) προετοιμάζουν τις συμμαχίες τους, τις συνεργασίες τους, ώστε να μοιραστεί το κόστος των αποστολών και των τεχνικών λεπτομερειών. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα ανοιχτά κανάλια έχουν μοιραστεί σε δύο «μπλοκ». Στο πρώτο ανήκουν ο Alpha, το Star και το ΑΡΤ που μαζί με τη Nova θα συνεργαστούν και απ' την άλλη ανήκουν ο ΑΝΤ1 και ένα-δύο κανάλια ακόμα.

Δεν θα πρέπει να πέφτουμε έξω αν εκτιμήσουμε ότι με δεδομένο ότι τα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια δεν κατέχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα «παίξουν μπάλα» στα ...παράπλευρα γεγονότα της διοργάνωσης στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x