Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Κρίνεται ο «χάρτης» των μεταδόσεων σε Τσάμπιονς Λιγκ, Europa League

Οι ρεβάνς του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Αστέρα Τ. θα κρίνει εν πολλοίς και τον «χάρτη» των μεταδόσεων της Nova, του ΑΝΤ1 και της Δημόσιας Τηλεόρασης (;) σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League.

Όπως εξηγήσαμε και παλαιότερα στη στήλη ο αριθμός της ελληνικής παρουσίας στις δύο κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ θα έχει άμεση σχέση με τις μεταδώσεις που θα παρουσιάζουν άμεσο εγχώριο ενδιαφέρον απ' τα κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα (βάλαμε ερωτηματικό στην δημόσια τηλεόραση, γιατί υπάρχει η γνωστή εκκρεμότητα με την στάση που θα τηρήσει στο «πακέτο» του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο διέθετε η ΕΡΤ).

Έτσι, αν ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο της Μέταλιστ στον γ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα γεννηθούν βάσιμες ελπίδες σε Nova και δημόσια τηλεόραση (;) πως θα έχουν σίγουρα ένα παιχνίδι ελληνικής ομάδας κάθε αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκεί, βέβαια, ο ΠΑΟΚ να περάσει και τα πλέι-οφ.

Ακόμα, όμως, και αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί στα πλέι-οφ, θα περάσει αυτόματα στους ομίλους του Europa League οπότε ο ΑΝΤ1 «κλειδώνει» το ένα παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον κάθε αγωνιστική του Europa, ενώ η Nova θα περιμένει τον Ατρόμητο (μπαίνει στα πλέι-οφ του Europa), την Ξάνθη και τον Αστέρα Τ. (δίνουν τις ρεβάνς με Σταντάρ Λ. και Ραπίντ Β. αντίστοιχα την Πέμπτη). Η Nova θέλει τουλάχιστον δύο ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Europa League, για να έχει παιχνίδι με εγχώριο ενδιαφέρον.

Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί και απ' τους ομίλους του Europa League, τότε ΑΝΤ1 και Nova θα εξαρτήσουν τον τηλεοπτικό «χάρτη» τους απ' τις υπόλοιπες ομάδες.

Στους υπολογισμούς μπαίνει και ο ΟΤΕ TV, καθώς αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί απ' την Μέταλιστ, στα πλέι-οφ του Europa League θα δείξει τον εντός έδρας αγώνα της ελληνικής ομάδας και θα επιδιώξει να έχει και τον εκτός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x