Πόλο

Με το… αριστερό η Εθνική πόλο γυναικών

Την ήττα από τις ΗΠΑ με 12-8 γνώρισε η Εθνική πόλο γυναικών στο εναρκτήριό της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη.

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Οι κάτοχοι του τίτλου, ηττήθηκαν στο ματς της πρεμιέρας με 12-8, για τον Γ’ όμιλο της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως σταδιακά ατόνησε και αμυντικά και επιθετικά με αποτέλεσμα να επιτρέψει στις Αμερικάνες να γυρίσουν το ματς και να φτάσουν σχετικά εύκολα στο τελικό 12-8.

Επόμενη αντίπαλος της Ελλάδας η Μεγάλη Βρετανία, την Τρίτη (23/07, 13:10)

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-2, 4-2, 4-2

Η.Π.Α. (Κρικόριαν): Άρμοστρονγκ, Σίλβερ, Σάιντεμαν, Φατάλ 1, Κλαρκ 1, Στέφενς 3, Μάθιουσον (α) 2, Νιούσουλ 2, Κράους, Ρούλον 2, Ντράις, Κρεγκ 1, Ανάι

Ελλάδα (Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Β., Ψούνη, Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Ρουμπέση (α) 3, Κότσια, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου Άλκ., Διαμαντοπούλου Χρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x