Γιώργος Ζαχαριάδης

Μετέτρεψαν –καιρό τώρα- τον ΠΑΟΚ σε χωριό!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm για την κατάπτωση του ΠΑΟΚ που εκτίθεται από τις συμπεριφορές ποδοσφαιριστών και τον οδηγούν σε… ιστορικό χαμηλό.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Εικόνα εγκατάλειψης σε κάθε επίπεδο. Ακόμη κι αν τελικά ο ΠΑΟΚ πάρει τη δεύτερη θέση των πλέι-οφ και μαζί το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, κανείς δεν θα συγκρατήσει τη φετινή περίοδο, διότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να κάνει κάτι τέτοιο.

Αν υπάρχει λόγος για απολογισμό και αναμνήσεις, όλα αυτά θα τα συμπεριλάβεις σε μια –συνολικά- τριετία της νέας διοικητικής βάσης, που σε τελική ανάλυση δεν κατάφερε και πολλά. Τουλάχιστο στον αγωνιστικό τομέα.

Για την ακρίβεια είναι μια χαμένη υπόθεση και όποιος θα βάλει μια τάξη, δεν πρόκειται να καταφέρει λιγότερα…

Θα θελα να είμαι στη θέση του Αρνεσεν, που θα ξεκινήσει από το σημείο που θα του παραδώσουν την ομάδα, την ερχόμενη Κυριακή, θα έχει ένα συνονθύλευμα ποδοσφαιριστών με αβέβαιο μέλλον και μερικά πλούσια συμβόλαια. Και για μερικά από αυτά θα εκπλαγεί δυσάρεστα διαπιστώνοντας ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν τζάμπα λεφτά, όπως αναφέρουμε στην καθομιλουμένη.

Ο ΠΑΟΚ του 2014-15 ήταν μια οφθαλμαπάτη στο πρώτο μέρος της περιόδου και ένα εξαλίσθηκε σε… δαίμονα για το υπόλοιπο, με σκοπό να ταλαιπωρήσει και στην τελική, να διώξει πολύ κόσμο από το γήπεδο.

Για όλα αυτά, βέβαια, δεν φταίει κανείς άλλος, εκτός από τους… πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, όποιοι κι αν είναι, όπως κι αν ονομάζονται.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία. Θα ήταν προτιμότερο να γραφεί ένα περιεκτικό χρονογράφημα και να δοθεί στους ανθρώπους που θα στήσουν κάτι καινούργιο, όπως τουλάχιστο λένε τελευταία.

Γιατί κι αυτό το αποφάσισαν, ότι αν είναι απαραίτητο, θα τα αλλάξουν και τα πλακάκια και τα υδραυλικά κι θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει.

Αγαπητοί ΠΑΟΚτσήδες, ταλαιπωρημένοι από τη χρονιά της ντροπής, της τεσσάρας, του δήθεν πρωταθλητισμού και του Κλάους, που αντί να εκνευρίζεται με την ομάδα του, τα… παίρνει στον εγκέφαλο γιατί του έκλεψε τον πανηγυρισμό με το τόξο ο σκόρερ Καραμάνος.

Πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η κατρακύλα για μια ομάδα; Πόσο άσχημες μπορεί να είναι οι λογικές, οι συμπεριφορές, γενικότερα η νοοτροπία παικτών που δεν έχουν το σθένος να αγωνιστούν ως ΠΑΟΚτσήδες, αλλά, προτιμούν να πουλήσουν τσαμπουκά και μετατρέψουν μια μεγάλη ομάδα σε χωριό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x