Επικαιρότητα

Μύλος στην Κεντροαριστερά για την αλλαγή φύλου -Καμίνης: Φυγομάχησε η Γεννηματά -Φώφη: Ψυχραιμία

Η ψηφοφορία για την ταυτότητα φύλου, εκτός από την αναταραχή που έφερε στα κόμματα προκάλεσε και έναν μίνι... εμφύλιο στην Κεντροαριστερά.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα Γιώργος Καμίνης, επετέθη κατά της Φώφης Γεννηματά για την στάση της. Σχολιάζοντας από τις Βρυξέλλες την απουσία της συνυποψηφίας του από την ψηφοφορία ανέφερε ότι ήταν «προσχηματική» και ότι αποτελεί «φυγομαχία».

Ενώ σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ, μίλησε για «ήττα», λέγοντας μάλιστα ότι τον τόνο δίνει η «λαϊκή δεξιά».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, που βρίσκεται στην Κρήτη – σε περιοδεία που είχε προγραμματιστεί πριν την ψηφοφορία για την αλλαγή φύλου – επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Είναι επιλογή μου και απόφασή μου, να πράξω ότι είναι αναγκαίο για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό και δεν θα απαντώ σε κάθε είδους προκλήσεις και μικρότητες, που αποσκοπούν μόνο σε προσωπική προβολή» είπε σχολιάζοντας την δήλωση Καμίνη. Συνέστησε δε «ψυχραιμία και μέτρο» καθώς «οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν από εμάς να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης» όπως κατέληξε η Φ. Γεννηματά.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x