Γιώργος Ζαχαριάδης

Νέα Τούμπα, Νέα Ομάδα, Νέος Σαββίδης

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τη Νέα Τούμπα και ΠΑΟΚ με μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Η πιο σωστή κουβέντα ήταν αυρτή που συνόδευσε τη… Νέα Τούμπα και αφορά στη… Νέα Οργάνωση του ΠΑΟΚ. Στην καλύτερη, αρτιότερη λειτουργία μιας ομάδας που συχνά περνά κρίσεις και υποπίπτει σε λάθη ερασιτεχνισμού, ειδικά όταν αφορά σον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος. Άλλωστε αυτό αποτυπώνεται στις συχνές αλλαγές προσώπων.

Για εξυγίανση που ξεκίνησε και… κάποια στιγμή οι «εφευρέτες» της θα την ολοκληρώσουν, για πρωτάθλημα του 50-50, για ποδόσφαιρο που μπήκε σε νέα εποχή και θα αλλάξει μορφή, θα γίνει πιο ελκυστικό, είναι που ακούμε καιρό τώρα. Όλοι μας με αγωνία, αναμένουμε τα οριστικά αποτελέσματα και τα… πρακτικά της προσπάθειας που ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, την αλλαγή της ΕΠΟ, κι ότι άλλο κούμπωσε στη νέα εποχή του ελληνικού ποδοσφαιρου, έτσι τουλάχιστο όπως την τιτλοφορούν ορισμένοι και επιμένουν ότι κάτι έχει αλλάξει ή έχουν αλλάξει πολλά για να πεισθούμε ότι κάνουμε βήματα εμπρός.

Ας το αφήσουμε όλο αυτό στην άκρη και να πατήσουμε στο 2022, όταν, όπως λέγεται, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει από το Καυτανζόγλειο στη Νέα Τούμπα.

Αραγε μέχρι τότε τι θα έχει προκύψει; Θα υπάρχε3ι ο ΠΑΟΚ που θα δουλεύει ως ποδοσφαιρικός οργανισμός με όλα τα απαραίτητα συστατικά και με τη λογική των σπουδαίων ευρωπαϊκών κλαμπ; Θα έχει φροντίσει ο άνθρωπος που έχει τον πρώτο λόγο να στήσει μια ομάδα που θα ξεκινά από τους παίκτες και θα καταλήγει σε έναν ή και περισσότερους τεχνικούς διευθυντές, για να λαμβάνουν τις αποφάσεις, οι οποίες θα καθορίζουν την πορεία της. Έτσι δεν συμβαίνει παντού, όπου δηλαδή παίζουν κανονικό ποδόσφαιρο;

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μια μέρα, ο ίδιος ο Ιβαν θα τα καταφέρει. Είτε παρέα με τους δυό του γιους είτε με άλλους, ξένους ανθρώπους, που γνωρίζουν καλύτερα.

Ήδη έχει πληρώσει πολλά και εξακολουθεί να πληρώνει για να κτίσει μια νοοτροπία. Μπορεί να είναι ο ίδιος που πολλές φορές, με τις παρεμβάσεις του ανατρέπει την κανονική ροή στη λειτουργία της ομάδας, αλλά, μου φαίνεται ότι κάποια στιγμή θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Και όταν συμβεί αυτό, θα μιλάμε για Νέα Τούμπα και Νέα Ομάδα, με τα όλα της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x