Κώστας Νικολακόπουλος

Άλλες «επίμαχες» φάσεις δεν έγιναν στη Νέα Σμύρνη...;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

• Σε λίγο θα πιστέψουμε κι εμείς, με κάποια που διαβάζουμε, ότι ο Ολυμπιακός είναι ο ευνοούμενος της διαιτησίας στο φετινό πρωτάθλημα!

• Δηλαδή χθες στη Νέα Σμύρνη υπήρξε μόνο η φάση του ακυρωθέντος γκολ του Πανιώνιου; Ο ίδιος επόπτης μόλις στο 7’ σταμάτησε από θέση γκολ τον Τσιμίκα σε μία απολύτως οριακή φάση, στην οποία υποτίθεται ήταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Πανιώνιου το…παπούτσι του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού! Η δε άλλη επόπτης υπέδειξε τον Χασάν οφσάϊντ σε φάση μέσα στην περιοχή του Πανιώνιου στο 76’ ενώ βρίσκονταν ξεκάθαρα στην ίδια ευθεία και καλύπτονταν από τους αμυντικούς του γηπεδούχου.

• Ο διαιτητής δεν θα μπορούσε να πάει στο πέναλτι στο τράβηγμα της φανέλας του Μπουχαλάκη στο 56’; Δεν θα μπορούσε εύκολα να αφήσει τον Πανιώνιο με δέκα παίκτες από το 73’ όταν ο νεαρός Τσιλούλης κτύπησε τόσο ξεκάθαρα με σκαριά τον Καμαρά και την «σκαπούλαρε» με κίτρινη; Η, ακόμη να δώσει πέναλτι στο χέρι του Κούρντι στο ξεκίνημα του ματς (το χέρι του Βούκοβιτς δεν είναι ίδια φάση, γιατί τραβάει πίσω το χέρι του, κάτι που δεν το έκανε ο αμυντικός του Πανιώνιου). Κάποια στιγμή η μπάλα είχε βγει κόρνερ μισό μέτρο σε ένα γλίστρημα του Ομάρ και διαιτητής κι επόπτης έδειξαν «παίζεται» κι ο Πανιώνιος πήγε να βγάλει φάση!

•Διαγράψαμε, παρεμπιπτόντως, τόσο γρήγορα τα σοβαρά λάθη που καθόρισαν αποτελέσματα υπέρ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στις μόλις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος; Μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x