Κώστας Νικολακόπουλος

Βγάζει άλλο πάθος φέτος το Καραϊσκάκη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr, χρησιμοποιώντας και φωτογραφίες, για την άλλη αύρα που έχει φέτος το Καραϊσκάκη.

· Προφανώς και δεν ήταν εξυπνάδα που έγραφα από χθες το πρωί ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα θα ήταν το πρώτο πραγματικά σκληρό τεστ στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Απλά το εξηγούσα μέσα από την παράθεση των έξι τελευταίων αγώνων των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, όπου ήταν πέντε οι νίκες του Ολυμπιακού όλες με χαρακτηριστική δυσκολία και σχεδόν όλες με γκολ στα τελευταία λεπτά και η περσινή ισοπαλία, ακόμη κι αυτή με γκολ στις καθυστερήσεις!

· Χθες τελικά παρακολουθήσαμε το ίδιο έργο! Με τον Ολυμπιακό πάλι να παίρνει το τρίποντο την 12η ώρα! Και νομίζω ότι κατά βάθος η διαφορά σε σχέση με το περσινό 1-1 είχε να κάνει με το ότι τότε το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ χθες είχε κόσμο. Γιατί και η εξέδρα έπαιξε μπάλα χθες, μετά το 1-1 και βοήθησε πολύ την ομάδα να πιέσει τον Αστέρα, να τον στριμώξει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ, που μην ξεχνάμε ότι θα μπορούσε να είχε έρθει σε τέσσερις άλλες ευκαιρίες νωρίτερα.

· Γενικά είναι ευχάριστο για τον Ολυμπιακό ότι έχει αλλάξει το κλίμα φέτος και στα αποδυτήρια και στην κερκίδα. Παίζουν ρόλο φυσικά και τα αποτελέσματα, που είναι καλά, για την ακρίβεια αγγίζουν το τέλειο (έξι νίκες και μία ισοπαλία, με την νίκη να χάνεται στο 85’ κι ενώ είχε ήδη εξασφαλιστεί η πρόκριση με το συνολικό σκορ 4-1 έως εκείνο το λεπτό στη ρεβάνς στην Αγγλία). Αλλά γενικά υπάρχει μία καλή αύρα.

· Βλέπεις τι γίνεται και στην εξέδρα και στον πάγκο σε κάθε γκολ. Βασικοί, αναπληρωματικοί, ακόμη κι οι εκτός αποστολής!

inner

· Δείτε εδώ τον Μοντέστο να πανηγυρίζει με τον Λάζαρο, που 20 λεπτά πριν είχε γίνει αλλαγή!

inner

· Εδώ τον Καρεμπέ με τον Γκιγέρμε και τους υπόλοιπους του πάγκου.

inner

· Εδώ τον Μαρτίνς, τον Καρεμπέ, τον Δουρέκα με τους Καμαρά και Τοροσίδη.

inner

· Εδώ τον αναπληρωματικό γκολκίπερ, τον Σα, και τον Χασάν, να πανηγυρίζουν με τον Καμαρά στο γκολ του Μαντί

inner

· Βγάζει ρε παιδί μου ένα πάθος και το γήπεδο και η ομάδα.

inner

· Τώρα, για τον Καμαρά, θυμηθείτε τι έγραφα το Σάββατο στο κομμάτι, για επτά λόγους δεν βγάζει ποτέ τον Καμαρά ο Μαρτίνς. Ο Νο 7 λόγος ήταν αυτά τα σουτ-φαρμάκι έξω από την περιοχή…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x