Κώστας Νικολακόπουλος

Δεν ξέρω για Νάτχο, αλλά ο Τοροσίδης είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για τις μεταγραφές των Νάτχο και Τοροσίδη-κι όχι μόνο…

· Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε μάλλον αιφνιδιαστικά χθες την απόκτηση του Νάτχο. Ό,τι έγινε, έγινε με αρκετή μυστικότητα, ίσως και λόγω…ΠΑΟΚ, από τον οποίο είχε περάσει ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Ειλικρινά δεν έχω μπορέσει να μάθω, αν όντως ενδιαφέρθηκε τώρα ο ΠΑΟΚ για τον Νάτχο.

· Αυτό που μπόρεσα να μάθω είναι κάτι άλλο. Και νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον να γίνει γνωστό κάτι έστω τώρα, παρότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη μεταγραφή του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό: δεν είχε μόνο από τον Ολυμπιακό πρόταση, συγκεκριμένη κιόλας, ο Έλληνας διεθνής άσος. Είχε κι από τον ΠΑΟΚ. Δελεαστική πρόταση. Ο ΠΑΟΚ τον ήθελε, όπως του είχε εξηγήσει, για πασπαρτού. Δηλαδή, ως ένα κλειδί για όλες τις θέσεις της άμυνας.

· Όμως, ο Τοροσίδης είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα στο μυαλό του. Είχε αποφασίσει ότι αν επέστρεφε στην Ελλάδα, η προτεραιότητα του θα ήταν οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός. Το είχε πει από τότε που είχε φύγει για να πάει στην Ιταλία, στη Ρόμα. Και το έκανε πράξη, από την στιγμή που εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι «ερυθρόλευκοι». Είπε εύκολα «ναι» στον Ολυμπιακό κι εύκολα «όχι» στον ΠΑΟΚ…

· Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός με τον Νάτχο έκανε μία πολύ σημαντική μεταγραφή και δη από αγορά, τη ρώσικη, που θεωρούνταν εδώ και χρόνια κάτι σαν…αποκλειστικότητα για τον ΠΑΟΚ, λόγω Ιβάν Σαββίδη. Ο Ολυμπιακός, όμως, όχι απλά την έσπασε, αλλά και με παίκτη που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ και δεν είχε μπορέσει να τον κρατήσει.

· Βάζοντας στο οπλοστάσιο του, που γενικά είναι πολύ νεανικό, έναν ακόμη έμπειρο παίκτη, μετά τον Λάζαρο, τον Βούκοβιτς και φυσικά τον Τοροσίδη-μόνο αυτοί οι τέσσερις είναι από 30 ετών και πάνω! Κι η εμπειρία είναι πολύτιμο όπλο για κάθε ομάδα που θέλει να πάει ψηλά και μάλιστα προέρχεται από μία σεζόν με πολλά στραπάτσα.

· Κι επειδή πολύς λόγος γίνεται για τους παίκτες που έρχονται στον Ολυμπιακό, ας έχουμε υπόψιν μας ότι εξακολουθεί ο σύλλογος να έχει μεγάλο πρόβλημα με τους παίκτες που είναι να φύγουν. Οι μέρες περνάνε κι ένα σωρό παίκτες εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα: Ένγκελς, Μάριν, Τζούρτζεβιτς, Ταχτσίδης, Μπανανά, Γούτας, Μαρτίνς, Νίκο Μαρτίνεζ, Γιαννιώτας, Μανθάτης, Καραμάνος, Βέργος, Τόλι, Σάλιακας. Για να μην πάμε σε Πάρντο κι Ανσαριφάρντ…

· Παίκτες που σχεδόν όλοι έχουν πολύ μεγάλα συμβόλαια κι οι περισσότεροι έχουν αγοραστεί κι ακριβά. Για τον Ένγκελς έχει έρθει προσφορά από το Βέλγιο, αλλά μικρή σε σχέση με το πόσο είχε κοστίσει. Τον Τζούρτζεβιτς τον θέλουν μόνο δανεικό και χωρίς να πληρώσουν ενοίκιο, κλπ, κλπ.

· Και ξέχασα και τον Σιώπη! Γιατί τον ξέχασα; Ε, υπάρχει λόγος, σοβαρός. Κι αν πάνε όλα καλά, θα το καταλάβετε σύντομα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x