Κώστας Νικολακόπουλος

Εδώ και έναν χρόνο, το χειρότερο ποδόσφαιρο όλων των εποχών…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί αυτό που ζούμε εδώ κι ένα χρόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ απλά «δεν υπάρχει».

• Τι βλέπουμε εδώ κι ένα χρόνο; Πολύ απλά το ελληνικό ποδόσφαιρο στη χειρότερη μορφή του ever! Το χειρότερο ποδόσφαιρο όλων των εποχών!

• Από πού να πιάσεις και που να αρχίσεις!

• Από το περσινό Κύπελλο (ευτυχώς είχε κριθεί από τα Χριστούγεννα!), που το πήρε ο ΠΑΟΚ με το πιο οφσάιντ γκολ που έχουμε δει σε τελικό; Και με τους οπαδούς των δύο ομάδων να μαχαιρώνονται σε… πανελλήνια μετάδοση στην… αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου; Και που για να φτάσουν στον τελικό οι δύο ομάδες, είδαμε στο μεν ΠΑΟΚ-ΠΑΟ τη συνολικά χειρότερη σε ένα 90λεπτο διαιτησία ever και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ να μετράει γκολ με κοντρόλ με το χέρι μέσα στην μικρή περιοχή, μπροστά στα μάτια διαιτητή και βοηθού γραμμής και επόπτη (!!!);

• Η, από το φετινό πρωτάθλημα, τα οποίο «αποφασίζεται» με συνεχόμενες δικαστικές αποφάσεις κι αφαιρέσεις βαθμών από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και αλλοίωση αποτελεσμάτων από απίστευτα διαιτητικά λάθη, κατά διαβολική σύμπτωση πάντοτε υπέρ των ίδιων ομάδων και πάντοτε εναντίον της ίδιας ομάδας; Από ένα πρωτάθλημα που τα ντέρμπι είτε δεν ξεκίνησαν (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός), είτε ξεκίνησαν και διακόπηκαν οριστικά (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), είτε ξεκίνησαν και διακόπηκαν κανένα 20λεπτο (ΑΕΚ-Ολυμπιακός), είτε άργησαν να ξεκινήσουν κανένα 20λεπτο (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ), είτε τέλειωσαν αλλά είχαν επεισόδια στο φινάλε (ΑΕΚ-Ολυμπιακός)…

• Αυτό που ζούμε εδώ κι ένα χρόνο, πολύ απλά δεν υπάρχει. Και δεν υπήρξε ποτέ! Πολλές φορές νομίσαμε ότι είχαμε πιάσει πάτο, αλλά μπροστά σε αυτό που γίνεται εδώ κι ένα χρόνο, δηλαδή στην μετά εξυγίανση εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν «παίζει» τίποτα άλλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x