Κώστας Νικολακόπουλος

Ένα Ελληνόπουλο, μεγάλο ταλέντο στη Γερμανία!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για ένα Ελληνόπουλο, που θεωρείται από τα καλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στη Γερμανία!

· Ας κρατήσουμε αυτό το όνομα, γιατί μπορεί να μας απασχολήσει: Σεμπαστιάν Βασιλειάδης. Ελληνόπουλο, που παίζει μπάλα στη Γερμανία και από του χρόνου θα παίζει στη Β' Εθνική με την Πάντερμπορν, στην οποία πήρε πριν λίγες ημέρες μεταγραφή από την Άαλεν.

· Μόλις 20 ετών (γεννημένος τον Οκτώβρη του 1997) ο Βασιλειάδης κι όμως έχει στα πόδια του 57 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στη Γερμανία, με 8 γκολ και 3 ασίστ. Ειδικά τη φετινή σεζόν έκανε 21 ματς (τα 18 βασικός) με 5 γκολ.

· Ο Βασιλειάδης (1,75μ.) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σε αυτό το χώρο στη Γερμανία, έληγε το συμβόλαιο του με την Άαλεν, τον ήθελε η Ίνγκολσταντ, αλλά τελικά υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Πάντερμπορν, που τον ήξερε καλύτερα, που ήταν στον ίδιο όμιλο στη Γ' κατηγορία με την Άαλεν.

· Το γερμανικό περιοδικό «Κίκερ», γνωστό για την εγκυρότητά του, τον βαθμολόγησε φέτος με 3,35, με άριστα το 1 (στη Γερμανία μετρούν ανάποδα την αξιολόγηση). Γενικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ τον περιγράφουν ως ένα μέσο με πολλές δυνατότητες

· Γεννήθηκε στη Γερμανία, με ελληνική καταγωγή κι είναι ένα ερώτημα γιατί οι κεραίες των ελληνικών ομάδων δεν τον εντόπισαν. Και δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να τον προσέξουν στην ΕΠΟ, για τις μικρές Εθνικές ομάδες.

· Να θυμίσω ότι ο Ολυμπιακός είχε φέρει τον Μήτρογλου στα 19 προς 20 χρόνια του, όταν το παιδί έπαιζε στην Δ' κατηγορία της Γερμανίας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x