Κώστας Νικολακόπουλος

Η… επέτειος του Σεμπά και η γκίνια των τριών φορ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον… τσακωμό του Σεμπά με το γκολ και την γκίνια των Εμενίκε, Ανσαριφάρντ και Μπεν!

· Μία όχι ευχάριστη επέτειο έχει σε λίγες ημέρες ο Σεμπά: κλείνει ένα ολόκληρο χρόνο χωρίς να έχει σκοράρει! Από τις 18 Δεκεμβρίου του 2016…

· Έκτοτε ο Βραζιλιάνος έπαιξε σε 24 αγώνες πρωταθλήματος, 5 Κυπέλλου, 3 Γιουρόπα Λιγκ, 4 προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ και 3 ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ, συνολικά δηλαδή σε 39 παιχνίδια χωρίς να έχει βρει δίκτυα.

· Τουλάχιστον τώρα στο τέλος της χρονιάς, μακάρι να σπάσει η γκίνια του. Και το γράφω, γιατί τα δύο τελευταία του γκολ τα είχε βάλει τον περασμένο Δεκέμβριο, με αντιπάλους του Ολυμπιακού τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ. Και τώρα ο Ολυμπιακός παίζει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πάλι με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ! Απλά αυτή τη φορά στο Αγρίνιο και στο Καραϊσκάκη, ενώ πριν ακριβώς ένα χρόνο είχε παίξει αντίστροφα, στα Γιάννινα και στο Καραϊσκάκη.

· Παρεμπιπτόντως, κι επειδή γράφω περί γκίνιας-διότι όσο κι αν δεν είναι κανένας σπουδαίος σκόρερ ο Σεμπά, πρέπει να έχει και γκίνια ο άνθρωπος για να μην έχει σταυρώσει ούτε γκολ εδώ και ένα έτος.

· Και επειδή μιλάω για γκίνια, προσέξτε τι γίνεται φέτος:

Μπαίνει αλλαγή σέντερ φορ (Εμενίκε) με τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη, με το σκορ 0-1, κι έχει κεφαλιά στο δοκάρι στο 62’
Μπαίνει αλλαγή σέντερ φορ (Ανσαριφάρντ) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με το σκορ 0-1, κι έχει κεφαλιά στο δοκάρι στο 80’!
Μπαίνει αλλαγή σέντερ φορ (Μπεν) με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη, με το σκορ 0-1, κι έχει κι αυτός κεφαλιά στο δοκάρι στο 82!

· Συγνώμη κιόλας, αλλά…άει στο διάολο με αυτή την γκίνια. Διότι εδώ είναι τρία ματς στα οποία ο Ολυμπιακός τελικά δεν πήρε σχεδόν τίποτα (1-1, 0-1, 0-2 τελικά σκορ), ενώ απλά με λίγη τύχη στις φάσεις των τριών δοκαριών, θα μπορούσε, λογικά, να αποφύγει την ήττες από τη Γιουβέντους και τον Παναθηναϊκό και να έπαιρνε τη νίκη με τον Αστέρα, αφού θα είχε μπροστά του μισή ώρα να κυνηγήσει δεύτερο σκορ, εφόσον ισοφάριζε στο 62’.

· Και να θυμίσω ότι έστω με ισοπαλία στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός θα ήταν αυτή την στιγμή πρώτος με την ΑΕΚ-η οποία ΑΕΚ ισοφάρισε στη Λεωφόρο στο 94’, με ένα σουτ που ακόμη παίρνει φάλτσα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x