Κώστας Νικολακόπουλος

Γιατί άρεσε ο Στόιτς στους ανθρώπους του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το sport-fm.gr γιατί άρεσε στους «ερυθρόλευκους» ο κεντρικός αμυντικός της Τόπολα.

· Το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τόπολα έφερε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, όμως στάθηκε αφορμή για να αναδειχθεί μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να ενδιαφέρει στο εγγύς μέλλον τους «ερυθρόλευκους». Αναφέρομαι στον Νεμάνια Στόιτς, που όπως έγραψα σήμερα στην εφημερίδα άρεσε σε πολλούς στον Ολυμπιακό εκείνο το βράδυ της Πέμπτης.

· Γιατί άρεσε ο 25χρονος υψηλόσωμος δεξιοπόδαρος στόπερ; Μα πολύ απλά γιατί δεν σταμάτησε από το πρώτο λεπτό να καθαρίζει φάσεις για την ομάδα του!

Τρεις φορές μπλόκαρε επικίνδυνα σουτ των Φορτούνη, Μασούρα και Γιόβετιτς…

Ακόμη περισσότερες έδωσε λύσεις στον αέρα παίρνοντας τις κεφαλιές, μεταξύ άλλων και σε στατικές φάσεις…

Επανειλημμένως βγήκε πρώτος στην μπάλα κι έκοψε τον Ελ Κααμπί κι άλλους κυνηγούς του Ολυμπιακού

Τα τάκλιν του ήταν απολύτως αποτελεσματικά, αν και ποτέ αντιαθλητικά…

Βγήκε και έκανε παιχνίδι από πίσω, με αποκορύφωμα την πάσα του στον Πάντοβιτς για το γκολ της ισοφάρισης στο 90ο λεπτό…

· Παιδί του Ερυθρού Αστέρα ο Στόιτς, δεν τον εμπιστεύθηκε ποτέ η μεγάλη ομάδα της Σερβίας, όμως εδώ και τρία χρόνια είναι απολύτως αναντικατάστατος στην ενδεκάδα, διακρινόμενος και αμυντικά, αλλά και επιθετικά, αφού σκοράρει με αρκετή ευκολία, για στόπερ. Κάπως έτσι έφτασε στην Εθνική Σερβίας και έπαιξε για πρώτη φορά κι εκεί τον περασμένο Ιανουάριο.

· Προς το παρόν κρατάμε το όνομα αυτού του πραγματικά καλού αμυντικού. Το τι θα κάνει κι αν θα κάνει μαζί του ο Ολυμπιακός, θα το δούμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x