Κώστας Νικολακόπουλος

Η διαφοροποίηση του Μαρτίνεθ στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μία αλλαγή που έχει κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

• Σε γενικές γραμμές έχει περάσει απαρατήρητο από τους πολλούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον τελευταίο καιρό έχει διαφοροποιήσει λίγο την στρατηγική του σε ό,τι αφορά τις ενδεκάδες του Ολυμπιακού από παιχνίδι σε παιχνίδι.

• Τι εννοώ: μέχρι πρότινος, οι αλλαγές που έκανε στην αρχική του ενδεκάδα από αγώνα σε αγώνα δεν ήταν πολλές, συνήθως δύο με τρεις. Εσχάτως, ωστόσο, από παιχνίδι σε παιχνίδι την αλλάζει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε πολύ μεγαλύτερη έκταση.

• Έτσι…

Με την Κηφισιά (4-0) είχε έξι αλλαγές σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι, που ήταν το 2-3 από την Φράιμπουργκ.

Με τον Άρη (4-1) είχε πέντε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Με τον ΠΑΣ (3-0) είχε άλλες πέντε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη.

Και με την Τόπολα (2-2) είχε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Ολυμπιακός: Η διαφοροποίηση του Μαρτίνεθ

• Βλέπουμε λοιπόν ότι εδώ και τέσσερα παιχνίδια ο Μαρτίνεθ κάνει από τέσσερις έως έξι αλλαγές από το ένα στο άλλο παιχνίδι του Ολυμπιακού! Κι είναι φανερό ότι με αυτό τον τρόπο θέλησε να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο φρέσκια την ομάδα του σε μία περίοδο 19 ημερών, στην οποία είχε να δώσει έξι παιχνίδια. Αλλά και να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες, ώστε να μην έχει παράπονα στα αποδυτήρια.

• Να δούμε πώς θα το διαχειριστεί τώρα που ο Ολυμπιακός έχει ακόμη πιο βαρύ πρόγραμμα, με εφτά πλέον αγώνες μέσα σε 21 ημέρες, και δη τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, τα δύο ματς με την Γουέστ Χαμ, οι δύο έξοδοι σε ΟΦΗ κι Αστέρα, αλλά και ένα ακόμη παιχνίδι, για το Κύπελλο, όπου ακόμη δεν ξέρουμε αν θα είναι εντός η, εκτός έδρας και με ποιόν αντίπαλο.

• Ενδεχομένως να δούμε και πάλι εκτεταμένο ροτέϊσον από τον Μαρτίνεθ;…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x