Κώστας Νικολακόπουλος

Οι αιώνιοι στα τελευταία τους ντέρμπι: Ολυμπιακός 2-2-0 και Παναθηναϊκός 0-3-2…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τι έχουν κάνει οι αιώνιοι του ελληνικού ποδοσφαίρου στα τελευταία τους ντέρμπι, δίνοντας και μία προέκταση.

Κάτι ακόμη ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων την Κυριακή-μία παρατήρηση: oι δύο ομάδες προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι που έχει δώσει, από τα πλέι οφς του περσινού πρωταθλήματος, έως το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες (2-2-0):

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Νικολακόπουλος: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός, αντίθετα, είναι χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία ντέρμπι που έχει δώσει, από τα πλέι οφς του περσινού πρωταθλήματος, έως το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες (0-3-2):

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-2

Μπορούμε να προσέξουμε, πάντως, και κάτι άλλο: τα τρία από τα τέσσερα ντέρμπι στα οποία ο Ολυμπιακός είναι αήττητος έχουν παιχτεί μακριά από το Καραϊσκάκη. Και τα τέσσερα από τα πέντε ντέρμπι στα οποία ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη έχουν παιχτεί στη Λεωφόρο.

Δηλαδή, ο μεν Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός εκτός έδρας, ο δε Παναθηναϊκός δεν είναι καλός εντός έδρας! Αλλά αυτό το ματς, της Κυριακής, είναι στο Καραϊσκάκη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x