Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός, ο Γιαννιώτης και οι... άλλοι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr το θέμα γκολκίπερ στον Ολυμπιακό, με αφορμή την ερώτηση ενός... περαστικού!

• Συνάντησα ένα Ολυμπιακάκια χθες στον δρόμο και μου είπε: «Βρε Κώστα, με τον Γιαννιώτη τερματοφύλακα θα πάμε του χρόνου;».

• Κι η αυθόρμητη απάντηση μου ήταν: «Δηλαδή, η ΑΕΚ πάει με Τσιντώτα κι ο ΠΑΟΚ με Πασχαλάκη κι εμάς μας πειράζει ο Γιαννιώτης, που είναι ο καλύτερος γκολκίπερ του ελληνικού πρωταθλήματος εδώ και δύο χρόνια;».

• Συγνώμη. Λάθος κάνω;

• Η ΑΕΚ δεν πήρε το πρωτάθλημα με Τσιντώτα (15 συμμετοχές), Ανέστη (10 συμμετοχές) και Μπάρκα (5 συμμετοχές); Ο ΠΑΟΚ δεν το πάλεψε ως το τέλος, παίρνοντας και το Κύπελλο, με τον Πασχαλάκη (24 συμμετοχές συνολικά στις δυο διοργανώσεις); Και πέρσι με τον Γλύκο (36 συμμετοχές στις δύο διοργανώσεις) πήρε Κύπελλο και ήρθε δεύτερος στο πρωτάθλημα.

• Ακόμη και σε επίπεδο Ευρώπης, φέτος η ΑΕΚ με Ανέστη (9 ματς), Μπάρκα (δύο) και Τσιντώτα (ένα) δεν στάθηκε αξιοπρεπώς; Πέρσι ο ΠΑΟΚ δεν είχε σταθεί επίσης αξιοπρεπώς στις ευρωπαικές διοργανώσεις με τον Γλύκο (11 συμμετοχές);

• Προς τι αυτή η ξενομανία; Στο κάτω κάτω πέρσι ο Ολυμπιακός με τον Καπίνο (18 συμμετοχές) δεν πήρε το πρωτάθλημα; Αυτός δεν έπαιζε σε όλα τα ντέρμπι του α' γύρου, όταν ο Ολυμπιακός έκανε όλο νίκες κι αποσπάστηκε εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τον τίτλο; Η, μήπως δεν τα είχε πάει μια χαρά στα προκριματικά της Ευρώπης;

• Και να σας πω και το άλλο; Εγώ δεν είδα καμία ιδιαίτερη διαφορά και φέτος, μεταξύ του Καπίνο στα 10 πρώτα ματς που έπαιζε αυτός βασικός και στα υπόλοιπα που μπήκε κι έπαιξε ο Προτό. Και πολλά γκολ έφαγε η ομάδα με τον Βέλγο κι αν δεν ήταν κάποια δοκάρια κι ο Σισέ, που την έβγαλε πέντε φορές επι της γραμμής της εστίας θα ειχε φάει κι άλλα, περισσότερα.

• Προσέξτε, δεν λέω ότι ήταν κακός ο Προτό. Άλλωστε έχω γράψει ξεκάθαρα ότι θα τον ήθελα με τον Γιαννιώτη δίδυμο του χρόνου. Λέω όμως ότι τη διαφορά ο Βέλγος δεν την έκανε σε σχέση με τον Καπίνο.

• Και τέλος πάντων, έχει ο Ολυμπιακός ένα παλικάρι 1μ90, Ελληνόπουλο, που όλοι οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να πάει για μεγάλα πράγματα και τον παίρνουν στην Εθνική παίζοντας σε Πανιώνιο κι Ατρόμητο και δεν πρέπει να τον εμπιστευθεί».

• Όχι απλά πρέπει να του δείξει πίστη, αλλά προπάντων να τον στηρίξει στις όποιες στραβές κάνει. Όπως στήριξαν η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ τους δικούς τους Έλληνες γκολκίπερ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x