Κώστας Νικολακόπουλος

Ρε πλάκα μας κάνετε;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος χρησιμοποιεί στο sport-fm.gr τέσσερις φωτογραφίες για να αναδείξει την κακή νοοτροπία όλων των παικτών του Ολυμπιακού.

· Και ο πιο αδαής οπαδός του Ολυμπιακού αντιλήφθηκε ότι χθες ο Μίτσελ τα έκανε θάλασσα. Να ξεκινήσουμε από αυτό, το οφθαλμοφανές.

· Αλλά ο Μίτσελ δεν «παίζει» μόνος του. Πάνω απ' όλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Και δεν εννοώ μόνο τον Ρέτσο, που μπήκε στο παιχνίδι εντελώς απροετοίμαστος ψυχολογικά και αυτή είναι η μεγαλύτερη δική του, προσωπική ευθύνη -και ας κάνει αυτοκριτική σοβαρή και όχι να ζητάει συγγνώμες.

· Ήταν εικόνα αυτή του Μπιέλ, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές, που του παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι; Με αποκορύφωμα τη φάση του 2-2, που τον κάνει ό,τι θέλει ο Πίρσμαν, και του περνάει την μπάλα πάνω από το κεφάλι μέσα στην περιοχή του Πασχαλάκη, και βγάζει και την ασίστ στον σκόρερ, τον οποίο παρεμπιπτόντως έχασε εντελώς από τα μάτια του ο Παπασταθόπουλος;

· Είναι αποφάσεις αυτές που πήρε ο Μπιέλ, η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή του συλλόγου, ακόμη και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του; Δείτε εδώ τη φωτογραφία.



· Ο Κασάμι έχει πιάσει την κεφαλιά, ο Σιαμπάνης έχει κάνει μία από τις τρεις σωτήριες επεμβάσεις του στο παιχνίδι και η μπάλα φτάνει στον Μπιέλ, μέσα στην περιοχή του Άρη και λίγο πλάγια, με τον αντίπαλο γκολκίπερ μόλις να προσπαθεί να σηκωθεί. Οι επιλογές του είναι δύο: Είτε ένα στοιχειωδώς καλό πλασέ προς την εστία, είτε (ακόμη καλύτερα) μία πασούλα αριστερά του στον ολομόναχο και σε ιδανική θέση για γκολ Κασάμι. Η επιλογή του Μπιέλ ήταν ένα τραγικά άστοχο σουτ με το κακό του πόδι, το δεξί.

· Θέλετε και άλλο από Μπιέλ; Δείτε και αυτήν τη φωτογραφία.

Ολυμπιακός-Άρης: Το άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου

· Δεν πρέπει να κάνει πάσα στον αμαρκάριστο αριστερά του Γκάρι; Με ένα εξωτερικό αριστερό φαλτσάκι τον βγάζει τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ. Αλλά όχι! Θέλησε να κάνει ο ίδιος το γκολ. Με το σκορ στο εύθραυστο 2-1! Που κάνεις εκεί το 3-1 και τελειώνει το παραμύθι.

· Έχω βαρεθεί να το γράφω μήνες ολόκληρους, για την αρρώστια του εγωισμού, που υπάρχει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Όλοι, να βάλουν το γκολ και να γίνουν ήρωες. Μα όλοι. Δείτε εδώ. Και άλλο!

Ολυμπιακός-Άρης: Το άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου

· Ο Μπακαμπού μόλις έχει κλέψει την μπάλα από τον Σιαμπάνη, αλλά πάνω στην κίνηση έχει βρεθεί με την πλάτη στην εστία. Τι πιο απλό από το να πασάρει σε έναν εκ των Μπιέλ και Φορτούνη, που είναι αμαρκάριστοι -ειδικά ο πρώτος βλέπει και όλη την εστία. Ακόμη και ο Μασούρας είναι μόνος του, αριστερά του Μπακαμπού. Τι κάνει ο Μπακαμπού; Θέλει να βάλει ο ίδιος το γκολ, δεν κάνει πάσα, καθυστερεί και τελικά ούτε καν προλαβαίνει να σουτάρει, αφού κόβεται.

· Το χειρότερο απ' όλα; Ο Κασάμι, εδώ.

Ολυμπιακός-Άρης: Το άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου

· Προτιμάει να σουτάρει από 25 μέτρα, ενώ αριστερά του είναι ένα στρέμμα(!) μόνος του ο Γκάρι. Και μετά κάνει και το παραμύθι της συγνώμης. Τι να την κάνω τη συγνώμη;

· Ρε πλάκα μας κάνετε; Άντε παίξτε σαν ομάδα επιτέλους. Μία φορά το κάνατε και ήρθε το 3-1 στη Φιλαδέλφεια. Μία φορά παίξατε σαν πραγματική ομάδα. Προσέξτε, όχι παίξατε καλά τότε. Παίξατε, όμως, σαν ομάδα. Και το ποδόσφαιρο δικαιώνει όσους το παίζουν σωστά και όχι όσους του πάνε κόντρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x