Κώστας Νικολακόπουλος

Δεύτερη απώλεια για την Φράιμπουργκ ενόψει Ολυμπιακού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τις απώλειες της Φράιμπουργκ ενόψει του αγώνα της στο Καραϊσκάκη.

· Μετά τον Γκρέγκοριτς, ο προπονητής της Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ) δεν θα έχει και δεύτερο παίκτη του στο παιχνίδι αύριο με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

· Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Μάνουελ Γκιούλντε, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας, καθώς είχε αποβληθεί στο τελευταίο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας στην Ευρώπη, την περασμένη άνοιξη κόντρα στη Γιουβέντους.

· Ο Γκιούλντε ήταν ο μοιραίος παίκτης της Φράιμπουργκ σε εκείνη τη ρεβάνς με τη Γιούβε, η οποία είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Ιταλία. Στον επαναληπτικό στη Γερμανία, το αποτέλεσμα ήταν 0-0 όταν ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου ο έμπειρος Γερμανός αμυντικός έκανε πέναλτι και πήρε και κόκκινη κάρτα. Ο Βλάχοβιτς έκανε το 0-1 και η Φράιμπουργκ με παίκτη λιγότερο σε όλο το β΄ ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, δεχόμενη κι ένα ακόμη γκολ.

· Το περασμένο Σάββατο ο Γκιούλντε έπαιξε για πρώτη φορά βασικός τη φετινή σεζόν, στην ήττα 2-4 της Φράιμπουργκ εντός έδρας από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γερμανός προπονητής για πρώτη φορά άλλαξε σύστημα κι έπαιξε 3-4-3, ενώ και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν έπαιζε αυστηρά 4-4-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x