Κώστας Νικολακόπουλος

Επτά γκολ που λένε πολλά για τον φετινό Ολυμπιακό…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr ένα δεδομένο που φανερώνει πολλά για τη νοοτροπία της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού.

• Είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα της σεζόν, στα πρώτα παιχνίδια της, ο Ολυμπιακός είχε και την τύχη με το μέρος του, αν θυμηθούμε το δοκάρι της Γκενκ στο 96’ στο Καραϊσκάκη, την αποβολή του παίκτη της βελγικής ομάδας στο 63΄της ρεβάνς, το γκολ του Αλεξανδρόπουλου στο 95’ του ίδιου αγώνα, την αποβολή του παίκτη του Πανσερραϊκού με το που ξεκίνησε το ματς, το δοκάρι στο πέναλτι της ομάδας των Σερρών στο Καραϊσκάκη με το αποτέλεσμα 0-0…

• Μόνο που ο Ολυμπιακός την τύχη του φέτος μοιάζει να την κυνηγάει από το πρώτο λεπτό, αν θυμηθούμε και πώς έφαγε το μοναδικό γκολ από την Γκενκ, με ένα πέναλτι που εκτελέστηκε δύο φορές για κάποιον ανεξήγητο λόγο και με τον Πασχαλάκη να το έχει πιάσει την πρώτη φορά, τα δοκάρια του Μπιέλ στο ματς με τους Βέλγους, το δοκάρι του Καρβάλιο στο ματς με τους Σερραίους κι άλλα…ωραία τέτοια, που τα ξεπέρασαν οι «ερυθρόλευκοι».

• Τι βλέπω και μου αρέσει στον Ολυμπιακό; Όχι από πλευράς θεάματος, ανάπτυξης κλπ, αλλά από πλευράς νοοτροπίας. Βλέπω παίκτες αποφασισμένους, ετοιμοπόλεμους, έτοιμους να πατήσουν την σκανδάλη!

• Ξέρετε πώς έχουν μπει εφτά γκολ του Ολυμπιακού; όχι ένα και δύο και τρία, αλλά εφτά. Δεν έχουν μπει από μία ασίστ η, από μία σέντρα η, από μία πάσα η, έστω από μία εκτέλεση φάουλ η, κόρνερ! Έχουν μπει με τον σκόρερ να παίρνει το ριμπάουντ από μία απόκρουση του γκολκίπερ σε σουτ η, κεφαλιά συμπαίκτη του! Ακόμη και με τον σκόρερ να παίρνει το ριμπάουντ από μία απόκρουση αμυνόμενου!

Ολυμπιακός: Επτά γκολ που λένε πολλά

• Για του λόγου το αληθές…

Ο Φορτούνης έβαλε το γκολ στην Γκενκ από διώξιμο αμυντικού σε σέντρα του Ρόντινεϊ…

Ο Αλεξανδρόπουλος σκόραρε στο Βέλγιο παίρνοντας την κόντρα μετά από διεκδίκηση της μπάλας από τον Κίνι κι ένα αντίπαλο…

Ο Ελ Καάμπι έβαλε το πρώτο γκολ στην Τσουκάριτσκι από απόκρουση του γκολκίπερ σε κεφαλιά του Μασούρα…

Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ με τον Ατρόμητο από απόκρουση του γκολκίπερ σε σουτ του Κίνι…

Ο Μαντί έβαλε το δεύτερο γκολ στον Ατρόμητο από απόκρουση του γκολκίπερ σε σουτ του Ελ Καάμπι…

Ο Κίνι έβαλε το τρίτο γκολ στον Ατρόμητο πάλι από απόκρουση του γκολκίπερ σε σουτ του Αλεξανδρόπουλου…

Ο Φορτούνης πέτυχε το δεύτερο γκολ επί της Λαμίας από διώξιμο αμυντικού σε σέντρα του Κίνι…

• Τι σημαίνει αυτό το πράγμα; Πολύ απλά ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι. Είναι αποφασισμένοι, να πάνε πρώτοι στην μπάλα!

• Άμα μπορέσει η ομάδα του Μαρτίνεθ να το διατηρήσει αυτό το στοιχείο, μόνο καλά θα πάει. Δεν αρκεί αυτό, όμως λέει από μόνο του πολλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x