Κώστας Νικολακόπουλος

Όταν ο Χουσίγιος ανέδειξε στην Ισπανία παίκτη του Πανιωνίου…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μία από τις «στιγμές» του Χουσίγιος, όταν δούλεψε στη Μάλαγα.

• Μία από τις χαρακτηριστικές «στιγμές» του νέου αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, του Χουσίγιος, στα χρόνια που δούλεψε στην Μπράγκα, αφορούσε παίκτη του…Πανιώνιου!

• Το Γενάρη του 2012 ήταν που ο Πανιώνιος είχε φέρει δανεικό από τη Ρόμα για ένα εξάμηνο τον 25χρονο τότε Βιτορίνο Αντούνες, ένα αριστερό μπακ, που έκανε 10 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ουδείς από τη Λίγκα μας ασχολήθηκε μαζί του κι έτσι έφυγε το καλοκαίρι του 2012.

• Όμως, έξι μήνες αργότερα, Γενάρη του 2013, «κάτι» είδε πάνω του και τον πήρε ο Χουσίγιος στη Μάλαγα, δανεικό από την Πάσος Φερέιρα, στην οποία είχε «καταφύγει» το παιδί, διωγμένο από τη Ρόμα. Και πήγε τόσο καλά στη Μάλαγα ο Αντούνες, ώστε το καλοκαίρι του 2013 με επιμονή του Χουσίγιος η ισπανική ομάδα έσπευσε και τον αγόρασε από την Φερέϊρα με 1,2 εκ. Ευρώ.

• Ποια ήταν η συνέχεια; Ο Πορτογάλος πήγε τόσο καλά στη Μάλαγα, που ακριβώς δύο χρόνια αφότου είχε υπογράψει στην ισπανική ομάδα, πουλήθηκε στα 28 πια χρόνια του στην Ντιναμό Κιέβου με 6 εκ. Ευρώ παρακαλώ!

• Κι ο Αντούνες είναι και τώρα βέβαια βασικός στη μεγάλη ομάδα από την Ουκρανία, έχοντας καταγράψει 11 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, οι δύο τελευταίες τον περασμένο Οκτώβριο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x