Κώστας Νικολακόπουλος

Πιο πολλά για Γιαννιώτα, Ρισβάνη, παρά για Καρσελά, Εμενίκε!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στον sport-fm.gr κάποια πράγματα που τον… ξεπερνάνε!

• Ξέρω που ζούμε, ότι είμαστε της υπερβολής, ότι δεν έχουμε μέτρο κλπ, κλπ. Αλλά κάποια πράγματα με ξεπερνάνε.

• Έφερε ο Ολυμπιακός τον Εμενίκε και τον Καρσελά και περισσότερα, που λέει ο λόγος, πράγματα έχουν ακουστεί για το…κόψιμο του Ρισβάνη και του Γιαννιώτα παρά για τις δύο αυτές πολύ σημαντικές μεταγραφές! Διότι είναι πολύ σημαντικές μεταγραφές. Ακόμη κι αν στην πορεία δεν βγουν!

• Και το γράφω με όλο το σεβασμό στα δύο Ελληνόπουλα, που είναι νέα παιδιά και μια χαρά παίκτες -γι΄ αυτό, άλλωστε, τους πήρε ο Ολυμπιακός. Όμως δεν μπορεί να ασχολούμαστε πιο πολύ με την απόφαση του Χάσι να μην τους πάρει στο Βέλγιο, παρά με την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών, του Εμενίκε και του Καρσελά!

• Πρόκειται για δύο Αφρικανούς διεθνείς παίκτες, ο μεν με μεταγραφές εκατομμυρίων Ευρώ σε Φενέρμπαχτσε και Σπαρτάκ Μοσχας, βασικός σε τελική φάση Μουντιάλ και νικητής στο Κόπα Άφρικα. Στα 30 του. Ο δε εν ενεργεία διεθνής με παρουσία την τελευταία διετία στην Μπενφίκα και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στα 28 του.

• Ε, συγνώμη, αλλά δεν μπορεί να επισκιάζεται η μεταγραφή τους από ένα…θόρυβο γιατί κόπηκαν από την αποστολή από το Βέλγιο ο Ρισβάνης κι ο Γιαννιώτας. Στο κάτω κάτω παίκτες του Ολυμπιακού παραμένουν. Και να σας θυμίσω ότι ο Μίτσελ το καλοκαίρι του 2014 είχε κόψει τον Αυλωνίτη από την προετοιμασία και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα τον πήρε πίσω στην ομάδα κι εκείνη τη σεζόν ο Έλληνας αμυντικός έκανε τελικά 22 παιχνίδια (τα 21 βασικός) με τα ερυθρόλευκα.Κι έβαλε και την γκολάρα στον Παναθηναϊκό, στο 1-0 στο Καραϊσκάκη.

• Τέλος πάντων, το σκηνικό που παίχτηκε αυτές τις ημέρες συνιστά ζήτημα. Και πρέπει να το δούμε. Όλοι μας…

• Παρεμπιπτόντως, για όποιον δεν το πρόσεξε, στην Μπαρτσελόνα γενικός μάνατζερ είναι ο Σεγκούρα-και προπονητής φυσικά ο Βαλβέρδε. Δύο ποδοσφαιράνθρωποι δηλαδή που δούλεψαν κάποια χρόνια στον Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x