Κώστας Νικολακόπουλος

Στους τρεις τελικούς της εξυγίανσης, ζούμε ό,τι δεν είχαμε δει όλα τα άλλα χρόνια μαζί!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από τον sport-fm.gr την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου επί κάθαρσης μέσα από τους τρεις τελευταίους τελικούς του Κυπέλλου.

· Είναι ο τρίτος χρόνος τώρα που γίνεται απίστευτο μπάχαλο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

· Πρόπερσι, το ΑΕΚ-Ολυμπιακός αναβάλλονταν συνεχώς από βδομάδα σε βδομάδα, επειδή η ΑΕΚ και η…κυβέρνηση δεν συμφωνούσαν με τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας!!! Αποτέλεσμα ήταν να γίνει το ματς ένα ολόκληρο μήνα μετά το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (!!!) κι ενώ η ΑΕΚ έπαιζε κανονικά στα πλέϊ οφς. Ένας τελικός που έγινε σε άδειο ΟΑΚΑ, με 200 νοματαίους στα επίσημα!!!

· Πέρσι, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έγινε στον… Βόλο, σε γήπεδο που κατά την Αστυνομία ήταν ακατάλληλο για τέτοιο παιχνίδι. Αποτέλεσμα να βλέπουμε μαχαιρώματα σε live τηλεοπτική μετάδοση επί μία ώρα μαχαιρώματα μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων!!! Και μέσα σε όλα αυτά, να κρίνεται το τρόπαιο από το πιο οφσάϊντ γκολ που είχε υπάρξει σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

· Φέτος, το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ γίνεται στο ΟΑΚΑ, έδρα της ΑΕΚ, και για πρώτη φορά μετά από μισό αιώνα (!!!), διαιτητές θα είναι ξένοι, επειδή οι δύο ομάδες δεν τα βρίσκουν στον διαιτητή και τους επόπτες (!!!) κι επειδή η ΚΕΔ της ΕΠΟ είναι ανήμπορη να πάρει την ευθύνη και να ορίσει τον Σιδηρόπουλο με δύο επόπτες!!!

· Κοινώς, επί μία τριετία βλέπουμε σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, και εξωαγωνιστικά και διαιτητικά κι από όποια πλευρά κι αν το πάρουμε, τόσα τραγικά πράγματα που δεν τα έχουμε ζήσει όλα τα άλλα χρόνια, μαζί!!!

· Και προφανέστατα δεν αποτελεί συγκυρία ότι αυτό συμβαίνει από την στιγμή που πήρε το πάνω χέρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο η δήθεν εξυγίανση, η τάχα μου και καλά κάθαρση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x