sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ντάνι Οσβάλντο: Ο «δολοφόνος» γυρίζει στον τόπο του... εγκλήματος!

«Κρέμασε» τα παπούτσια πριν από 3,5 χρόνια. Όμως οι παλιές αγάπες, δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα και ο Ντάνι Οσβάλντο επιστρέφει στο ποδόσφαιρο και στην Μπάνφιλντ απ' όπου ξεκίνησε...

Επιστρέφει ξανά στα γήπεδα ο Ντάνι Οσβάλντο, ύστερα από το «αντίο» που είχε πει το 2016. Άραγε πόσο καλό είναι αυτό, για τον ίδιο και για το... ποδόσφαιρο;

Αρκετά εκρηκτικός και ιδιόρρυθμος τύπος, θα μπορούσε να είχε κάνει μεγαλύτερη και σημαντικότερη καριέρα, αν δεν τον σταματούσε ο ίδιος του ο... εαυτός.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Ουρακάν. Το αργεντίνικο πρωτάθλημα δεν ήταν στα «μέτρα» του και συνέχισε εκεί που άνηκε. Στην Ιταλία. Έκανε ένα μικρό πέρασμα από την Αταλάντα, το οποίο ήταν όμως αρκετό να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί. Ακολούθησε η Λέτσε, η Φιορεντίνα και η Μπολόνια.

Ο Ντάνι Οσβάλντο, ήταν πλέον ένας... Ιταλός παίκτης με αργεντίνικο ταπεραμέντο! Πήγε ως δανεικός στην Εσπανιόλ για σύντομο διάστημα, ώσπου να φορέσει την φανέλα της Ρόμα το 2011.



Εκεί, αρχίζουν τα δύσκολα... Το 2013 μετά τον τελικό του Copa Italia, όπου η Ρόμα γνωρίζει την ήττα από τη Λάτσιο με 1-0, ο Οσβάλντο διαμαρτύρεται έντονα στον μάνατζερ των Ρωμαίων, Αουρέλιο Αντρετσαόλι, επειδή αγωνίστηκε μόνο 15 λεπτά. Το κλίμα πλέον ήταν βαρύ και δεν τον σήκωνε άλλο.

Η Σαουθάμπτον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της και τον αποκτάει έναντι 15εκατ. λιρών. Ο Αργεντινός δεν τα βρίσκει τόσο εύκολα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Η προσαρμογή ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνον και τα άσχημα μαντάτα ήρθαν στις 3 Ιανουαρίου του 2014, όταν τσακώθηκε με τον συμπαίκτη του, Αντρέ Φόντε.

Για να ηρεμήσουν τα... πνεύματα πηγαίνει δανεικός στην Γιουβέντους και στη συνέχεια ακολουθούν η Ίντερ και η Μπόκα Τζούνιορς. Το 2015 μένει ελεύθερος από την Ρόμα και έκτοτε, όσες προσπάθειες έκανε στο χορτάρι, έπεφταν στο κενό.

Στα 30 του χρόνια, παίρνει την μεγάλη απόφαση να αποχαιρετήσει για πάντα το ποδόσφαιρο. Ποτέ μη λές ποτέ και πάντα, δεν λένε όμως;



Πλέον, μας έχουν συνηθίσει όσοι παίκτες αποσύρονται, να καταπιάνονται με την προπονητική. Όμως όχι! Ο Ντάνι Οσβάλντο ξέκοψε τελείως από το ποδόσφαιρο και ήθελε να κάνει τη δική του επανάσταση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και να ξεφύγει από το «κατεστημένο» του ποδοσφαίρου, που δε του ταίριαζε καθόλου.

Μετά τα γήπεδα, γίνεται... τραγουδιστής σε μια ροκ μπάντα, την «Barrio Viejo». «Δεν με ενδιαφέρει πλεόν το ποδόσφαιρο, θέλω να αφοσιωθώ στην μουσική», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Έπειτα από 3μιση χρόνια και μάλλον ύστερα από μια όχι τόσο επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι, ο Ντάνι Οσβάλντο, γυρίζει στον τόπο του... εγκλήματος και συγκεκριμένα στην Αργεντινή και στην Μπάνφιλντ. Στην ομάδα που του έδωσε όλα τα εχέγγυα και τον βοήθησε να πάρει την πρώτη του μεταγραφή, αφού αγωνιζόταν στις ακαδημίες της.

Ένας ροκ σταρ ποδοσφαιριστής, ιδιόρρυθμος, με ανεξέλεγκτο εαυτό, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, αλλά με ρομαντική ψυχή για το ομορφότερο παιχνίδι, το ποδόσφαιρο, δεν μπόρεσε να ξεχάσει την παλιά του αγάπη, την μπάλα!

Γιατί μερικές αγάπες, κάποτε επιστρέφουν...

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x