Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ακριβότερος Γενάρης για τον ΠΑΟΚ και μια καινούργια ομάδα

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sportfm.gr για το νέο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές εκατομμυρίων στον πιο ακριβό Γενάρη και για τον Κλάους που θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον μακριά από την Τούμπα

Ο Γενάρης που ξοδεύτηκαν (ή ΘΑ ξοδευτούν) περισσότερα χρήματα ακόμη κι από καλοκαιρινή περίοδο μεταγραφών για τον ΠΑΟΚ κι αυτό ενδεχομένως να αποτελεί σημείο εκκίνησης μιας νέας λογικής για το στήσιμο της ομάδας.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Αν μάλιστα σε όλο αυτό συμπεριλάβουμε τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν ή ΘΑ αποκτηθούν σύντομα, τότε είναι που αντιλαμβάνεται κι ο πιο αδαής ότι υπάρχει διάθεση για να προκύψει ένα καινούργιο πλάνο με τους νεοαποκτηθέντες.

Ο Πρίγιοβιτς για 4,5 χρόνια, μία από τα ίδια ή πολύ κοντά σε αυτό το χρονικό άνοιγμα και τα συμβόλαια για τον Πέδρο Ενρίκε και τον Αμρ Ουαρντά.

Κι όλοι μαζί αυτοί, έστω κι αν συζητάμε με… τιμές του Σαββίδη, που πληρώνει συνήθως λίγο παραπάνω από ό,τι πραγματικά αξίζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, ξεπερνούμε αισίως τα τέσσερα εκατομμύρια. Μαζί κι ο Λάμπρου με τα 300 χιλιάρικα.

Κι αν συνυπολογίσουμε τις αποδοχές του καθενός, πάνω σε κάθε χρόνο συμβολαίου, τότε θα ξεχαστεί πολύ εύκολα το συμβόλαιο του Τζαβέλλα.

Εδώ που τα λέμε, στα χρήματα που ξοδεύονται αυτή την περίοδο, θα πρέπει να προσθέσουμε τα 500 του Τζαβέλλα για να φύγει, όσα θα λάβει κι ο Τζιόλης ή ο Σκόνδρας για τον ίδιο λόγο και θα φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά.

Ποιος μπορεί λοιπόν, με αυτή την εικόνα να αμφισβητήσει ότι ο Ίβιτς δεν στηρίζεται απόλυτα και δεν είναι ο πλέον ευνοούμενος από τη διοίκηση του Σαββίδη, αφού του έχει εξασφαλίσει ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές για να κάνει τη δουλειά του με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Και δεν τελείωσαν οι μεταγραφές. Προβλέπεται κι άλλη μεταγραφή για να διορθωθούν οι αστοχίες του καλοκαιριού. Εκτός δηλαδή από τους νεοφερμένους και την επάνοδο του Κάτσε και του Χατζηισαία, πάμε για ένα ακόμη που θα κινείται στα ίδια επίπεδα με τους καινούργιους.

Έχουμε λοιπόν τέσσερις μεταγραφές, δύο «επαναπροληφθέντες» γιατί κάναμε λάθος που τους διώξαμε και το μετανιώσαμε, και φτάνουμε συνολικά τους έξι. Συν ένας ακόμη, στους επτά.

Γερή μπάζα για Γενάρη.

Έλεγα ότι με τόσες πολλές επιλογές, ξεκινάς σχεδόν από την αρχή και ταυτόχρονα στέλνεις μήνυμα στον Κλάους, που δεν σκοράρει και έλεγες ότι κακώς δεν τον έδωσες το καλοκαίρι όταν είχε μεγαλύτερη εμπορική αξία στην αγορά της Ευρώπης. Τους λες ότι υπάρχει πλέον ο Πρίγιοβιτς και πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του, ίσως εκτός του ΠΑΟΚ.

Το ίδιο συμβαίνει και για μερικούς ακόμη που έτσι κι αλλιώς ήταν παραμερισμένοι… Ο Χαρίσης, ο Κοροβέσης κι όποιος άλλος νεαρότερος δεν μπορεί να αποσπάσει μερικά λεπτά συμμετοχής ούτε σε αγώνα ρεβάνς- κυπέλλου, στον οποίο η πρόκριση έχει κριθεί ήδη από την πρώτο αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x